Sorteer op
 • Vlinders klein (modern)
  Vlinders klein (modern)

  Deze vlinders worden besteld om te gebruiken bij bijvoorbeeld een jaardagtaart. Maar ook om op de urn te zetten of om in te lijsten. Met zo'n lieve vlinder in een kaart, kan je altijd de sterrenouder liefdevol verrassen.

  € 0,99
 • Vlinders klein (sierlijk)
  Vlinders klein (sierlijk)

  Deze vlinders worden besteld om te gebruiken bij bijvoorbeeld een jaardagtaart. Maar ook om op de urn te zetten of om in te lijsten. Met zo'n lieve vlinders in een kaart, kan je altijd de sterrenouder liefdevol verrassen.

  € 0,99
 • Vlinders middel (modern)
  Vlinders middel (modern)

  Deze sierlijke vlinders zijn 8 x 5 cm en kunnen besteld worden voor allerlei verschillende liefdevolle manieren. Zo kan je ze bijvoorbeeld in een troostkaart doen, op een speciale plek plakken, inlijsten, op een jaardagtaart.

  € 1,29
 • Vlinders middel (sierlijk)
  Vlinders middel (sierlijk)

  Deze sierlijke vlinders zijn 8 x 5 cm en kunnen besteld worden voor allerlei verschillende liefdevolle manieren. Zo kan je ze bijvoorbeeld in een troostkaart doen, op een speciale plek plakken, inlijsten of voor een jaardagtaart.

  € 1,29
 • Vlinders groot (sierlijk)
  Vlinders groot (sierlijk)

  Deze sierlijke vlinders zijn 14 cm en kunnen besteld worden voor allerlei verschillende liefdevolle manieren. Zo kan je ze bijvoorbeeld in een troostkaart doen, op een speciale plek plakken, inlijsten of op een speciale plek neerz

  € 1,49
 • Vlinder glaskaartjes (modern)
  Vlinder glaskaartjes (modern)

  Dit zijn bijzondere kaartjes in de vorm van een vlinder. Ze zijn 12,5 x 7,6 cm. Je zou hier een lieve tekst of namen op kunnen schrijven. Bijvoorbeeld de naam van het sterrenkind of de namen van de sterrenkinderen.

  € 1,29
 • Vlinder glaskaartjes (sierlijk)
  Vlinder glaskaartjes (sierlijk)

  Dit zijn bijzondere kaartjes in de vorm van een vlinder. Ze zijn 12,5 x 7,6 cm. Je zou hier een lieve tekst of namen op kunnen schrijven. Bijvoorbeeld de naam van het sterrenkind of de namen van de sterrenkinderen.

  € 1,29
Sorteer op

Troost vlinders

Op deze pagina vind je mooie, liefdevolle troost vlinders die meegestuurd kunnen worden in bijvoorbeeld een kaart of bij andere troost cadeaus. 

Troost cadeau

Op de pagina troost cadeau vind je verschillende liefdevolle producten om eventueel te bestellen en op te sturen naar iemand anders als een liefdevol cadeau. Deze troostvlinders worden ook meegestuurd met alle grote troost sets. Heel mooi om zelf een gedenkplek te maken met een kaart naar eigen keuze, een houten kaarthouder, een kaars met hartjes, een glazen kaarshouder, droogbloemetje onderin de kaarshouder en een troostvlindertje, een lief rood hartje en een houten wolkkaartje. Alles wordt altijd liefdevol verpakt in een mooi cadeaupapier.

Kaarten

Een troostvlinder kun je ook met een mooie kaart meesturen. Bij Kleine Vlindervoetjes vind je mooie illustratie kaarten bij verlies. Kaarten met gedicht, kaarten met lieve illustraties voor een kindje en zelfs kaarten met zaadjes.

© 2020 - 2022 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel