Sorteer op
 • Kleine vlinder (modern)
  Kleine vlinder (modern)

  Deze vlinders worden besteld om te gebruiken bij bijvoorbeeld een jaardagtaart. Maar ook om op de urn te zetten of om in te lijsten. Met zo'n lieve vlinder in een kaart, kan je altijd de sterrenouder liefdevol verrassen.

  € 0,99
 • Kleine vlinder (sierlijk)
  Kleine vlinder (sierlijk)

  Deze vlinders worden besteld om te gebruiken bij bijvoorbeeld een jaardagtaart. Maar ook om op de urn te zetten of om in te lijsten. Met zo'n lieve vlinders in een kaart, kan je altijd de sterrenouder liefdevol verrassen.

  € 0,99
 • Vlinder (modern en middelgroot)
  Vlinder (modern en middelgroot)

  Deze sierlijke vlinders zijn 8 x 5 cm en kunnen besteld worden voor allerlei verschillende liefdevolle manieren. Zo kan je ze bijvoorbeeld in een troostkaart doen, op een speciale plek plakken, inlijsten, op een jaardagtaart.

  € 1,29
 • Vlinder (sierlijk en middelgroot)
  Vlinder (sierlijk en middelgroot)

  Deze sierlijke vlinders zijn 8 x 5 cm en kunnen besteld worden voor allerlei verschillende liefdevolle manieren. Zo kan je ze bijvoorbeeld in een troostkaart doen, op een speciale plek plakken, inlijsten of voor een jaardagtaart.

  € 1,29
 • Vlinder (sierlijk en groot)
  Vlinder (sierlijk en groot)

  Deze sierlijke vlinders zijn 14 cm en kunnen besteld worden voor allerlei verschillende liefdevolle manieren. Zo kan je ze bijvoorbeeld in een troostkaart doen, op een speciale plek plakken, inlijsten of op een speciale plek neerz

  € 1,49
 • Personaliseer in goud of zilver

  Troostset "vlinder" + troostvlinder
  Troostset "vlinder" + troostvlinder

  Een prachtig setje om te gedenken bestaande uit:
  Een kaarthouder met kaarsje. Het kaarsje zit rechts en in een metalen waxinelichthouder Een troostvlinder in een wit organza zakje en een gedichtkaart "vlindertje"

  € 18,95
 • Personaliseer in goud of zilver

  Troostset "vlinder" groot
  Troostset "vlinder" groot

  Een prachtige troostvlinderset bestaande uit:

  Een kaarthouder met kaarsje, gemaakt van "hout met een verleden" van 20 cm
  Het kaarsje zit rechts en in een metalen waxinelichthouder
  Een troostvlinder Een gedichtkaart "vlinder"

  € 20,95
 • Personaliseer in goud of zilver

  Troostset "vlinder"
  Troostset "vlinder"

  Een prachtige troostvlinderset bestaande uit:

  Een kaarthouder met kaarsje, gemaakt van "hout met een verleden" van 15 cm
  Het kaarsje zit in het midden
  Voorzien van een metalen waxinelichthouder
  Een gedichtkaart "vlinder"

  € 16,95

Troost vlinders

Op deze pagina vind je mooie, liefdevolle troost vlinders die meegestuurd kunnen worden in bijvoorbeeld een kaart of bij andere troost cadeaus. 

Troost cadeau

Op de pagina troost cadeau vind je verschillende liefdevolle producten om eventueel te bestellen en op te sturen naar iemand anders als een liefdevol cadeau. Deze troostvlinders worden ook meegestuurd met alle grote troost sets. Heel mooi om zelf een gedenkplek te maken met een kaart naar eigen keuze, een houten kaarthouder, een kaars met hartjes, een glazen kaarshouder, droogbloemetje onderin de kaarshouder en een troostvlindertje, een lief rood hartje en een houten wolkkaartje. Alles wordt altijd liefdevol verpakt in een mooi cadeaupapier.

Kaarten

Een troostvlinder kun je ook met een mooie kaart meesturen. Bij Kleine Vlindervoetjes vind je mooie illustratie kaarten bij verlies. Kaarten met gedicht, kaarten met lieve illustraties voor een kindje en zelfs kaarten met zaadjes.

© 2020 - 2024 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel