Sorteer op
  • Ansichtkaart

    Uitgerekende datum
    Uitgerekende datum

    Een speciale kaart die te bestellen is, wanneer een kindje vóór de uitgerekende datum is geboren en overleden. Hoe mooi en fijn is het, als er een kaart gestuurd kan worden naar ouders die vóór de uitgerekende datum al een bevalli

    € 1,99

Moeilijke dag 

Dit is een emotionele dag. De uitgerekende datum dag. De dag waarop je uitgerekend was in je xwangerschap. Maar je kindje is al geboren en leeft niet meer. Het is nooit meer zomaar een dag. Aan deze dag word je altijd herinnerd aan je sterrenkind, aan de zwangerschap die zo vol verdriet eindigde. 

Kaart

Speciaal voor deze dag, is er een liefdevolle kaart. 

Troost cadeaus 

Misschien vind je naast de kaart nog wel een liefdevol troost cadeau. Het is altijd fijn als anderen meeleven en iets bestellen om mee te leven. Dit kan al heel klein zijn in de vorm van een troost vlinder, een kaart of mooie ballon.... Alles wat besteld wordt, pak ik liefdevol in.

Doorstuur service

Als je wil dat je bestelling rechtstreeks wordt doorgestuurd als troostcadeau, vul je het afleveradres van degene in naar wie het doorgestuurd moet worden. In het opmerkingenveld kan je nog wat gegevens schrijven, of een tekst die ik op jouw kaart mag schrijven. Uiteraard wordt het pakket dan opgestuurd zonder factuur en pakbon. 

© 2020 - 2024 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel