Mini kaarsjes

Kleine kaarsjes die passend zijn bij een jaardag of een afscheid zoals kaarsjes in de vorm van wolkjes, sterren, hartjes of regenboogjes. 

Lichtpuntjes 

Kaarsen zijn allemaal kleine lichtpuntjes. Een kaars is mooi om te geven aan iemand die in rouw is. Er zijn heel veel soorten kaarsen. Een kaarsje met een klein kaartje erbij en een mini kaarthouder. Binnenkort zijn deze als setjes te bestellen. 

 

Ster-, maan- en wolken kaarsjes 

Hier vind je prachtige zilveren ster kaarsjes, wolken kaarsjes, regenboog kaarsjes en maan kaarsjes. Heel erg passend als je een wolkentaart wil eten wanneer je de geboortedag van je sterrenkind wil herdenken. 

 

Sorteer op
 • Mini-kaarsjes sterren
  Mini-kaarsjes sterren

  Deze kaarsjes zijn ontzettend mooi om te gebruiken bij een jaardag of bijvoorbeeld bij een afscheidsdienst. In de verpakking zitten 5 kaarsjes.

  € 3,99
 • Mini-kaarsjes regenboog en bloem
  Mini-kaarsjes regenboog en bloem

  Regenboog- en bloemkaarsjes voor een sterrenkind of sterrenkinderen. Deze kaarsjes zijn ontzettend mooi en lief om te gebruiken bij een jaardag of bijvoorbeeld bij een afscheidsdienst. In de verpakking zitten 5 taartkaarsjes.

  € 3,99
 • Mini-kaarsjes hartjes en zwaan
  Mini-kaarsjes hartjes en zwaan

  Zwaan- en gouden hartkaarsjes voor een sterrenkind of sterrenkinderen. Deze kaarsjes zijn ontzettend mooi en lief om te gebruiken bij een jaardag of bijvoorbeeld bij een afscheidsdienst. In de verpakking zitten 6 taartkaarsjes.

  € 3,99
 • Mini-kaarsjes flamingo's
  Mini-kaarsjes flamingo's

  Flamingo kaarsjes voor een sterrenkind(eren). Deze kaarsjes zijn ontzettend mooi en lief om te gebruiken bij een jaardag. Misschien heeft een flamingo wel een bijzondere rol gespeeld in het leven van uw kind(eren).

  € 3,99
 • Mini-kaarsjes poezen
  Mini-kaarsjes poezen

  Poezen kaarsjes voor een sterrenkind of sterrenkinderen. Deze kaarsjes zijn ontzettend mooi en lief om te gebruiken bij een jaardag. Misschien heeft een poes wel een bijzondere rol gespeeld in het leven van uw kind(eren).

  € 3,99
 • Mini-kaarsjes maan, ster en wolk
  Mini-kaarsjes maan, ster en wolk

  Maan-, sterren- en wolkenkaarsjes voor een sterrenkind of sterrenkinderen. Deze kaarsjes zijn ontzettend mooi, lief en passend om te gebruiken bij een jaardag. Ook zijn deze kaarsjes mooi bij een afscheidsdienst.

  € 3,99
 • Gouden kaarsjes (extra lang)
  Gouden kaarsjes (extra lang)

  6 prachtige lange, gouden kaarsjes. Ze zijn 14.5 cm lang.

  € 2,99
 • Hartjes sterretjes
  Hartjes sterretjes

  Deze sterretjes in de vorm van een hart, symboliseren de liefde en leegte die we voelen na het verlies van een kind of het verlies van kinderen.

  € 2,99
 • lief, klein troost kaarsje
  lief, klein troost kaarsje

  Een liefdevol troostkaarsje van 10cm met een brandtijd van 1.5 uur. Dat is mooi om cadeau te geven als troost en liefde bij bijvoorbeeld een kaart.

  € 0,50
© 2020 - 2024 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel