Jaardag

Geboortedag herdenken 

Klik op de foto's om de jaardag producten te zien....voor een verjaardag sterrenkind 

            

 

Verjaardag sterrenkind 'vieren' met ......

          

 

 

Jaardag

Wat is eigenlijk een jaardag? Jaardag - verjaardag sterrenkind. Is het binnenkort de verjaardag van je sterrenkind? Wil je de geboortedag herdenken van je overleden kind(eren)? Ga je wel of niet de jaardag 'vieren'? Ga je er wel of niet iets mee doen? Ik twijfelde zelf een heel jaar lang of ik iets wilde met de jaardag en wist steeds maar niet wat we zouden doen op de dag dat Mees* eigenlijk 1 jaar zou worden, samen met zijn tweelingbroer Noud die wel zijn eerste kaarsje kon uitblazen. Ik kende het woord jaardag niet eens! Ik kende alleen het woord verjaardag. Toen ik eenmaal wist dat een jaardag hetzelfde is als het herdenken van de geboortedag van je overleden kind, ben ik op zoek gegaan naar mooie en passende jaardag producten. Toen ik deze vond, kwam ik erachter dat ik het heel mooi vond om er op een passende manier bij stil te staan. Deze emotionele dag kan ook echt heel liefdevol én speciaal zijn. 

Liefdevolle producten verjaardag sterrenkind

De geboortedag herdenken van het overleden kind, de jaardag 'vieren' kan op allerlei manieren. Naast de speciale kaarten kan je ook verschillende liefdevolle producten bestellen. Denk aan mini kaarsjes voor een taart voor de verjaardag sterrenkind. Ook heb ik prachtige en passende bekers, borden en servetten om op een liefdevolle manier stil te staan op deze dag. Zo zijn er bijvoorbeeld maan bordjes, sterren bordjes, wolken servetten. Ook kan je hier confetti kanonnen bestellen met witte vlinders, gouden of zilveren sterretjes, rode, rosé of gouden hartjes en verschillende soorten sterren slingers. Ook heel speciaal voor een verjaardag sterrenkind.

 

Verjaardag sterrenkind met ballonnen. Voor een verjaardag sterrenkind zijn er verschillende soorten ballonnen zoals ballonnen met hartjes, vlinders, sterretjes. Ballonnen in de vorm van een hart. Er zijn ook prachtige folieballonnen te bestellen (eventueel gevuld met helium). 

Andere liefdevolle troostproducten voor verjaardag sterrenkind

In een troostkaart zou je bijvoorbeeld een prachtige vlinder mee kunnen sturen voor een verjaardag sterrenkind. Dat is bijzonder. Ook vind je in de webshop troost cadeaus die met een kaart meegestuurd kunnen worden. Zo zijn er lieve kleine sterretjes om neer te zetten, verschillende jaardag ballonnen, sterren kaarsjes voor een jaardag of gedichten op posterformaat.  Deze gedichten kunnen besteld worden met een kaarthouder. Met de prachtige kleine mini sterren erbij, ontvang je een prachtig en liefdevol troostpakket. De geboortedag herdenken van je overleden kind(eren) kan op veel verschillende manieren. 

Wat wordt er besteld voor een jaardag? 

Dat is heel verschillend. Sommige ouders vinden het fijn om een jaardag kaart te bestellen met speciale mini kaarsjes voor een speciale taart. Er worden ook ballonnen besteld. De transparante ballonnen met witte vlinders worden besteld om de verjaardag sterrenkind te herdenken. Deze ballonnen kunnen bij mij besteld worden met speciale plastic ballon stokjes waardoor de ballonnen ergens neergezet of vast gehouden kunnen worden. Ook kunnen er folie ballonnen in de vorm van een ster, hart, maan, regenboog of cijfer besteld worden en eventueel ook gevuld worden met helium. Zo wordt een verjaardag sterrenkind wel heel bijzonder en liefdevol. Deze gevulde helium ballonnen kunnen dan ook afgeleverd worden op een ander adres. Zo kan je iemand op een liefdevolle manier verrassen op de verjaardag sterrenkind. Zo vier je op een andere manier de jaardag. 

Herdenking verjaardag overleden kind

Een herdenking verjaardag overleden kind, oftewel een jaardag, is een dag om terug te denken aan de geboortedag van het sterrenkind. Deze dag is bedoeld voor de ouders van de overleden baby's en/of kinderen. Een herdenking overleden kind omdat er zoveel liefde is. Naast al het verdriet, naast de leegte en het gemis, is het echt heel fijn om alle liefde die je iedere dag nog voelt, om te kunnen zetten in iets speciaals. Een geboortedag herdenken omdat je ze mist én omdat je nog zoveel liefde voelt. Zeker op zo'n moeilijke dag. Verjaardag sterrenkind vieren uit liefde. 

Heb je nog een vraag over verjaardag sterrenkind vieren? Stuur me gerust een bericht, mail of whatsappje. 

Lieve groeten, Carolien

 

Sorteer op
per pagina
 • Jaardagkaart (groot) sterrenkind
  Jaardagkaart (groot) sterrenkind

  Een kaart om te sturen voor de jaardag van een sterrenkind. Op de voorkant staat: Taartjes bij de sterren, kusjes in de wind." In de binnenkant (links) staat: we voelen ons heel klein, het had jouw feestje moeten zijn.

  € 2,95
 • Mini-kaarsjes sterren
  Mini-kaarsjes sterren

  Deze kaarsjes zijn ontzettend mooi om te gebruiken bij een jaardag of bijvoorbeeld bij een afscheidsdienst. In de verpakking zitten 5 kaarsjes.

  € 3,99
 • Wolken servetten (20st)
  Wolken servetten (20st)

  Wolken servetten voor bijvoorbeeld bij een jaardag. Of misschien wel voor de dag van het afscheid van jullie sterrenkind(eren). Hoe mooi en lief is het, als deze lieve wolken servetten op de tafels liggen.

  € 5,99
 • Folieballon blauwe ster 48cm
  Folieballon blauwe ster 48cm

  Als er een afscheid is, is het heel erg liefdevol als er een folieballon is in de vorm van een ster. Ze zijn te bestellen met helium erin, maar je kan het ook zelf vullen. Ook worden deze ballonnen besteld voor een jaardag.

  € 1,49
 • Sterretjes in je hart
  Sterretjes in je hart

  Alle sterrenkinderen die er niet meer zijn, zitten in ons hart. Er is een grote leegte, maar ook een liefde voor altijd. Deze sterretjes in de vorm van een hart, symboliseren heel mooi wat ik hiermee bedoel. Sterretjes in ons hart

  € 2,99
 • Ballonnen met vlinders (roze) 6 st
  Ballonnen met vlinders (roze) 6 st

  Transparant, roze ballonnen met vlinders die ook gevuld kunnen worden met helium. Deze ballonnen zijn extra sterk en kunnen ook gevuld worden met helium.

  € 2,99
 • Mini-kaarsjes maan, ster en wolk
  Mini-kaarsjes maan, ster en wolk

  Maan-, sterren- en wolkenkaarsjes voor een sterrenkind of sterrenkinderen. Deze kaarsjes zijn ontzettend mooi, lief en passend om te gebruiken bij een jaardag. Ook zijn deze kaarsjes mooi bij een afscheidsdienst.

  € 3,99
 • Jaardagkaart (groot) tweeling
  Jaardagkaart (groot) tweeling

  Deze kaart is voor het vieren van een jaardag van een tweeling. Er staat een mooi gedichtje op. Taartjes bij de sterren, kusjes in de wind. We voelen ons heel klein, het had jullie feestje moeten zijn.

  € 2,95
 • Vlinders klein (modern)
  Vlinders klein (modern)

  Deze vlinders worden besteld om te gebruiken bij bijvoorbeeld een jaardagtaart. Maar ook om op de urn te zetten of om in te lijsten. Met zo'n lieve vlinder in een kaart, kan je altijd de sterrenouder liefdevol verrassen.

  € 0,99
 • Cupcake bakjes perzik met gouden sterren voor een jaardag
  Cupcake bakjes perzik met gouden sterren voor een jaardag

  Wil je iets anders dan een jaardagtaart? Dan zijn deze perzikkleurige cupcakewrappers zijn heel erg mooi en passend bij een jaardag van een sterrenkind(eren).

  € 2,99
 • Cupcake prikkers jaardag 1 jaar
  Cupcake prikkers jaardag 1 jaar

  Het eerste jaar is alles moeilijk en verdrietig. Als het de jaardag is van jullie sterrenkind(eren) en hij of zij zou 1 jaar geworden zijn, dan kunnen deze lieve gouden prikkers wel mooi staan in een jaardagtaart of cakejes.

  € 2,99
 • Naar keuze

  Troost set jaardag
  Troost set jaardag

  Een troost set speciaal voor een jaardag bestaande uit:
  -Witte "By Kimmi" kaars met hartjes
  -Kaarshouder waar onderin evt ook nog droogbloemetjes kunnen
  -Jaardagkaart sterrenkind
  -Houten kaarthouder
  -Troost vlinder

  € 12,95
Sorteer op
per pagina
© 2020 - 2021 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel