Sorteer op

Liefdevolle cakejes

Deze producten heb ik gevonden door onze ervaring tijdens het afscheid nemen van Mees*. Mees en Noud zijn eeneiige tweelingbroertjes. Alleen Mees* heeft het niet gered en Noud is na 16 weken ziekenhuis thuis gekomen. Na het afscheid van Mees kregen onze kinderen een lekker cakeje. Dat was zo afgesproken. Toen ik de standaard witte bordjes zag dacht ik er op dat moment niks van. Maar toen ik later begon met Kleine Vlindervoetjes en zoveel mooie bordjes, bekers en servetten tegen kwam, dacht ik meteen: ooit zet ik deze in een webwinkel en dan bied ik lieve sterservetten aan en maanbordjes en wolken slingers om rond het kistje of mandje te leggen. 

Wij lieten witte ballonnen los. Later zag ik dat er zoveel andere mooie en liefdevolle ballonnen waren. Ballonnen met vlinders, ballonnen met hartjes en sterretjes. 

Op die manier begon ik met Kleine Vlindervoetjes. Om liefdevol afscheid te nemen. Net een beetje anders. Bijzonder voor de kinderen die aanwezig zijn tijdens en na het afscheidsmoment. 

Ik hoop dat het dan troost en heel veel liefde brengt. 

Liefs Carolien 

© 2020 - 2024 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel