Twaalf uur 

Het oude jaar afsluiten. Misschien wel de eerste Oud & Nieuw zonder jullie overleden kind(eren). Ik weet nog goed hoe mijn eerste Oud & Nieuw was en voelde zonder Mees* maar met Noud. Het voelde zo incompleet. Maar ook de volgende Oud & Nieuw was vreselijk moeilijk. Want dan realiseer je je, dat je alweer een jaar bent doorgekomen zonder je kind(eren). Het blijven van die dagen die pijn doen, die confronteren met hoe het had moeten zijn. 

Wensballonnen 

Bij Kleine Vlindervoetjes vind je witte en rode wensballonnen in de vorm van een hart. Wij hebben tijdens onze eerste Oud & Nieuw zonder Mees* en met Noud een witte harten wensballon omhoog gelaten. Het voelde fijn om iets te kunnen doen voor Mees*. 

 

Gouden sterren poppers 

Er zijn ook allerlei mooie poppers te bestellen. Poppers met sterretjes, vlinders en hartjes. Ze zijn er in verschillende formaten. Het is altijd mooi en bijzonder om op een dag die al zo beladen en moeilijk is, iets te doen voor je sterrenkind. Daarom doen wij dat altijd met een popper met gouden sterretjes. Het geeft een bepaalde ontlading en voelt fijn om iets te doen voor Mees*. 

 

Sorteer op
© 2020 - 2024 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel