Verzending en bezorging

Verzending
Er is een tijdelijke verandering. Alle bestellingen worden vanaf 7 februari '23 tijdelijk elke maandag of donderdag verstuurd.

  • Bestellingen vanaf maandag (vanaf 12 uur), dinsdag, woensdag en donderdag (tot 12 uur) worden elke donderdag verstuurd en vrijdag bezorgd
  • Bestellingen van donderdag (vanaf 12 uur), vrijdag, zaterdag, zondag en maandag (tot 12 uur) worden elke maandag verstuurd en dinsdag bezorgd.

Een spoedbestelling?

Heb je echt een spoedbestelling? Dan kan ik proberen om het dezelfde dag nog te versturen. Neem even contact op via de mail (door de bestelbevestiging te beantwoorden).  

Elke maandag en donderdag om 17.00 uur gaan alle bestellingen naar een PostNL locatie en worden de volgende dag bezorgd. Het komt een enkele keer voor dat het misgaat bij PostNL en het niet de volgende dag wordt bezorgd. Dat vind ik heel vervelend. Helaas kan ik hier niets aan doen. Ook zijn er soms drukke tijden bij PostNL rondom Kerst, Moederdag en Vaderdag. Probeer hier zelf rekening mee te houden door tijdens die dagen iets eerder te bestellen.  

 

Nederland

Er zijn 2 tarieven voor bestellingen binnen Nederland:

  1. € 3,95 als een brievnbuspakje voor alles dat door de brievenbus past.
  2. € 5,95 als de bestelling niet meer in een brievenbusdoos past, wordt het verstuurd als een pakket.

Extra keuze:

  • Kies je eigen bezorgdatum en tijdstip
  •  Kies voor zelf ophalen bij een PostNL punt

 

België

Er is 1 tarief voor bestellingen naar het buitenland:

  1. € 8,95 alle bestellingen naar België zijn we verplicht op te sturen met een track&trace code en te behandelen als een pakketje, ook al is er slechts 1 blanco kaart besteld. We mogen deze niet versturen met een postzegel binnen EU helaas. Vandaag dat de kosten zo hoog zijn om te versturen van NL naar BE. 

Extra keuze:

  • Kies je eigen bezorgdatum en tijdstip
  • Kies voor zelf ophalen bij een PostNL punt

 

Track & trace code 

Zodra ik je verzendticket print, weet je dat ik bezig ben met je bestelling. Je krijgt hierin de track & trace code. Je bestelling is dan te volgen vanaf het moment dat ze worden gescand. Als je bestelling verstuurd is, ontvang je per e-mail een verzendbevestiging. Het is daarna afhankelijk van Post NL hoe snel je pakket bezorgd wordt. 

 

Bestelling naar een ander adres?
Het komt wel eens voor dat mij wordt gevraagd om het bestelde artikel(en) naar een ander adres te sturen. Dit is natuurlijk ook mogelijk. In het opmerkingenveld bij betaling kan je dit aangeven.

 

Bezorgen op een speciale dag?
Wil je het bestelde pakket op een speciale dag bezorgen, bijvoorbeeld op een jaardag? Geef dit ook even aan. Ik zal er dan voor zorgen dat het bestelde pakket net voor de speciale dag bezorgd wordt. Uiteraard ben ik wel afhankelijk van PostNL.

 

Bestelling ophalen bij mij?
Dat is mogelijk en is uiteraard GRATIS. Dit is mogelijk op alle dagen en avonden. Geef dit ook even aan. Het is fijn om dit even af te stemmen.  

 

© 2020 - 2024 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel