Verzending & bezorging

Verzending

Als er artikelen besteld zijn vóór 17:00 uur én als het op voorraad is, verstuur ik het dezelfde dag nog. In de avonden en weekeinden verstuur ik geen bestellingen. 

Er zijn 3 tarieven:
1. €2,95 voor het versturen van kaarten, mini kaartjes en ballonnen. Deze verstuur ik in een luchtenvelop.
2. €3,95 als je meer dan een kaart bestelt en komen er wat kleine artikelen bij. Dan verstuur ik dit in een brievenbusdoos. 
3. €5,95 als de bestelde artikelen niet meer in een brievenbusdoos passen. Dan wordt het een pakket.

Als je bestelling verstuurd is, ontvang je per e-mail een verzendbevestiging. Het is daarna afhankelijk van Post NL hoe snel je pakket bezorgd wordt. 

Bestelling naar een ander adres?
Het komt wel eens voor dat mij wordt gevraagd om het bestelde artikel(en) naar een ander adres te sturen. Dit is natuurlijk ook mogelijk. In het opmerkingenveld bij betaling kan je dit aangeven.

Bezorgen op een speciale dag?
Wil je het bestelde pakket op een speciale dag bezorgen, bijvoorbeeld op een jaardag? Geef dit ook even aan. Ik zal er dan voor zorgen dat het bestelde pakket net voor de speciale dag bezorgd wordt. Uiteraard ben ik wel afhankelijk van PostNL. 

Bestelling ophalen bij mij?
Dat is mogelijk en is uiteraard GRATIS. Dit is mogelijk op alle dagen en avonden. Geef dit ook even aan. Het is fijn om dit even af te stemmen.  

Volg ons

 Facebook 

 Instagram

Uit het gastenboek

Lieve Carolien,

Ontzettend bedankt voor de bestelling en heel lief dat je er een extra ballon bij in hebt gedaan. Voor Sylvan zijn geboortedag hebben we nu een mooie versiering om het toch een beetje feestelijk te kunnen maken. De bestelling was al heel snel binnen en allemaal heel liefdevol ingepakt.
Wat een prachtige website en mooie producten heb je erop staan. Ik zal zeker vaker bestellen!

© 2020 - 2021 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel