Verzending en bezorging

Verzending
Als er artikelen besteld zijn vóór 13:00 uur én als het op voorraad is, verstuur ik het dezelfde dag. Ik verstuur de bestellingen ook op zaterdag. 

Artikelen die ná 13.00 uur worden besteld, probeer ik ook altijd dezelfde dag nog te versturen, maar als er veel bestellingen ingepakt en verstuurd moeten worden, kan het voorkomen dat het niet lukt. 

Om 17.00 uur gaan alle bestellingen naar een PostNL locatie en worden de volgende dag bezorgd. Het komt een enkele keer voor dat het misgaat bij PostNL en het niet de volgende dag wordt bezorgd. Dat vind ik heel vervelend. Helaas kan ik hier niets aan doen. Ook zijn er soms drukke tijden bij PostNL rondom Kerst, Moederdag en Vaderdag. Probeer hier zelf rekening mee te houden door tijdens die dagen iets eerder te bestellen.  

 

Nederland

Er zijn 3 tarieven voor bestellingen binnen Nederland:

  1. € 2,95 voor het versturen van kaarten, mini kaartjes en ballonnen. Deze verstuur ik in een luchtenvelop.
  2. € 3,95 als je meer dan een kaart bestelt en komen er wat kleine artikelen bij. Dan verstuur ik dit in een brievenbusdoos. 
  3. € 5,95 als de bestelde artikelen niet meer in een brievenbusdoos passen. Dan wordt het een pakket.

Extra keuze:

  • Kies je eigen bezorgdatum en tijdstip
  •  Kies voor zelf ophalen bij een PostNL punt

 

België

Er zijn 3 tarieven voor bestellingen naar het buitenland:

  1. € 4,95 voor het versturen van kaarten, mini kaartjes en ballonnen. Deze verstuur ik in een luchtenvelop.
  2. € 6,95 als je meer dan een kaart bestelt en komen er wat kleine artikelen bij. Dan verstuur ik dit in een brievenbusdoos. 
  3. € 8,95 als de bestelde artikelen niet meer in een brievenbusdoos passen. Dan wordt het een pakket.

Extra keuze:

  • Kies je eigen bezorgdatum en tijdstip
  • Kies voor zelf ophalen bij een PostNL punt

 

Track & trace code 

Zodra ik je verzendticket print, weet je dat ik bezig ben met je bestelling. Je krijgt hierin de track & trace code. Je bestelling is dan te volgen vanaf het moment dat ze worden gescand. Als je bestelling verstuurd is, ontvang je per e-mail een verzendbevestiging. Het is daarna afhankelijk van Post NL hoe snel je pakket bezorgd wordt. 

 

Bestelling naar een ander adres?
Het komt wel eens voor dat mij wordt gevraagd om het bestelde artikel(en) naar een ander adres te sturen. Dit is natuurlijk ook mogelijk. In het opmerkingenveld bij betaling kan je dit aangeven.

 

Bezorgen op een speciale dag?
Wil je het bestelde pakket op een speciale dag bezorgen, bijvoorbeeld op een jaardag? Geef dit ook even aan. Ik zal er dan voor zorgen dat het bestelde pakket net voor de speciale dag bezorgd wordt. Uiteraard ben ik wel afhankelijk van PostNL.

 

Bestelling ophalen bij mij?
Dat is mogelijk en is uiteraard GRATIS. Dit is mogelijk op alle dagen en avonden. Geef dit ook even aan. Het is fijn om dit even af te stemmen.  

 

© 2020 - 2023 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel