Verzending & bezorging

Verzending

Als er artikelen besteld zijn vóór 17:00 uur én als het op voorraad is, verstuur ik het dezelfde dag nog. In de avonden en weekeinden verstuur ik geen bestellingen. 

Er zijn 3 tarieven voor bestellingen binnen Nederland:
1. €2,95 voor het versturen van kaarten, mini kaartjes en ballonnen. Deze verstuur ik in een luchtenvelop.
2. €3,95 als je meer dan een kaart bestelt en komen er wat kleine artikelen bij. Dan verstuur ik dit in een brievenbusdoos. 
3. €5,95 als de bestelde artikelen niet meer in een brievenbusdoos passen. Dan wordt het een pakket.

Als je bestelling verstuurd is, ontvang je per e-mail een verzendbevestiging. Het is daarna afhankelijk van Post NL hoe snel je pakket bezorgd wordt. 

Bestelling naar een ander adres?
Het komt wel eens voor dat mij wordt gevraagd om het bestelde artikel(en) naar een ander adres te sturen. Dit is natuurlijk ook mogelijk. In het opmerkingenveld bij betaling kan je dit aangeven.

Bezorgen op een speciale dag?
Wil je het bestelde pakket op een speciale dag bezorgen, bijvoorbeeld op een jaardag? Geef dit ook even aan. Ik zal er dan voor zorgen dat het bestelde pakket net voor de speciale dag bezorgd wordt. Uiteraard ben ik wel afhankelijk van PostNL. 

Bestelling ophalen bij mij?
Dat is mogelijk en is uiteraard GRATIS. Dit is mogelijk op alle dagen en avonden. Geef dit ook even aan. Het is fijn om dit even af te stemmen.  

Bestellingen naar België:
Bestellingen die naar België gaan, verstuur ik standaard zonder track & trace. DIt kost namelijk €13,00 en de bezorging gaat niet sneller als je het met een code verstuurt. Het is helaas wel een feit, dat de bestellingen naar België niet gegarandeerd bezorgd worden binnen 1-3 dagen zoals PostNL garandeert. Het is nu al twee keer gebeurd dat mensen uit België liefdevolle producten hadden besteld en er langer dan 3 dagen op moesten wachten. Ik vind het heel vervelend dit gebeurt en ik hier geen invloed op uit kan oefenen. Het is wel iets om rekening mee te houden als je in België woont.  

© 2020 - 2021 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel