Sorteer op

Lichtpuntjes om te herdenken 

Veel mensen vinden het fijn om een liefdevol plekje te maken waar je jouw kind, kinderen of meerling kan herdenken. Binnenkort zijn hier liefdevolle herdenkplekjes te bestellen. Hier kan je een mooie kaart, een kaarsje en nog een klein voorwerp bijgelegd worden zoals een steen, engeltje of een ander mooi voorwerp. 

Overleden kind herdenken

Een gedenkplek is heel fijn om te hebben. Je kan er een mooie of speciale kaart in zetten, een droogbloemetje, een foto, een mooie kaars of een ander mooi of persoonlijk voorwerp. Momenteel wordt er hard gewerkt door Atelier de Glazen Pui aan de gedenkplekjes die straks op de website komen. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking. Ik ben er ontzettend trots op dat we kijken of er een mooie samenwerking kan ontstaan en ik ben heel erg benieuwd naar de resultaten. 

Gedenkplekjes met een kaart en/of een kaars

Een houten houder waar een mooie kaart of foto in kan en waar je ook meteen een kaarsje kan branden. Vanaf 27 oktober staan er gedenkplekjes in de webshop waar je een kaart en/of foto in kan zetten en tegelijkertijd een kaarsje kan branden. Op de houten houder bliojft genoeg ruimte om iets kleins, liefs of persoonlijks neer te leggen van je sterrenkind, -meerling of dierbaar iemand. 

Gedenkplekjes met een beeld

Er zijn binnenkort meerdere soorten engeltjes te bestellen. Deze beeldjes of beelden zijn er van klein tot groot. Ook dit is heel mooi om neer te zetten bij een kaart of kaars. 

Gedenkplekjes met droogbloemen

Droogbloemen, we zien ze steeds vaker en dat is heel fijn, want ze zijn zo mooi. In de webshop kan je uit 12 verschillende soorten een mooie droogbloem of een mix van droogbloemen bestellen. Ze kunnen onderin een kaarshouder. In het nieuwe jaar komen er ook droogbloemen waarvoor al een plekje is gemaakt in de kaarthouder. 

Muurcirkels met een lief gedicht

Ook de muurcirkels met daarop een troostend gedichtje zijn natuurlijk heel mooi en passend om bij een gedenkplekje te zetten. De muurcirkels kunnen namelijk ook in een houten houder gezet worden, zodat je ze makkelijk kan verplaatsen. Als je de muurcirkel ophangt, is het best definitief. Een muurcirkel in een houten houder is makkelijker even verplaatst. 

 

 

 

© 2020 - 2024 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel