Sorteer op
 • Slinger maan en sterren (1,9m)
  Slinger maan en sterren (1,9m)

  Slingers die heel passend gebruikt kunnen worden bij een afscheidsdienst van een gemist sterrenkind(eren).

  € 3,99
 • Slinger sterren zilver 3,6 m
  Slinger sterren zilver 3,6 m

  Deze slinger mooi voor een jaardag. Een sterrenslinger op de jaardag van je sterrenkind(eren). Ook is het heel erg mooi bij bijvoorbeeld een afscheid van een lief sterrenkind(eren).

  € 3,99
 • Slinger met gekleurde sterren 1,4m
  Slinger met gekleurde sterren 1,4m

  Deze slinger met gekleurde sterren is heel erg mooi bij een afscheid van een lief sterrenkind(eren) en zou bijvoorbeeld bij het mandje of de kist neergelegd kunnen worden of opgehangen worden boven de kist of het mandje.

  € 3,99
 • Slingers zeester 1,0 m
  Slingers zeester 1,0 m

  Deze slinger is heel erg mooi bij een afscheid van een lief sterrenkind(eren) en zou bijvoorbeeld bij het mandje of de kist neergelegd kunnen worden of opgehangen worden boven de kist of het mandje.

  € 3,49
 • Decoratie wolken om op te hangen (3 st)
  Decoratie wolken om op te hangen (3 st)

  Drie lieve decoratie wolken om op te hangen.

  € 6,99
 • Letter banner
  Letter banner

  Met deze slinger van letters kan alles gemaakt worden. Mooi om iets persoonlijks toe te voegen op een speciale plek. De letters zijn herbruikbaar.

  € 12,95
Sorteer op

Slingers

Slingers met sterren of met maan en sterren. Slingers met zilveren sterren of wolkjes. Slingers kunnen opgehangen worden op een jaardag maar ook gebruikt worden bij een afscheid van sterrenkind(eren) of een dierbare. Leg het op de tafel rondom het mandje of het kistje of geef een lief slingertje mee. Je kan er ook allemaal iets liefs op schrijven. 

Volg ons

 Facebook 

 Instagram

Uit het gastenboek

Lieve Carolien,

Ontzettend bedankt voor de bestelling en heel lief dat je er een extra ballon bij in hebt gedaan. Voor Sylvan zijn geboortedag hebben we nu een mooie versiering om het toch een beetje feestelijk te kunnen maken. De bestelling was al heel snel binnen en allemaal heel liefdevol ingepakt.
Wat een prachtige website en mooie producten heb je erop staan. Ik zal zeker vaker bestellen!

© 2020 - 2021 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel