Sorteer op
  • Witte wensballon
    Witte wensballon

    Omdat ik in april 2022 pas weer nieuwe witte harten wensballonnen heb, heb ik deze wensballonnen besteld als een mooi alternatief voor de witte harten wensballonnen. Wil je nu toch echt de vorm van een hart? Dan kan je rode harten

    € 2,99
Sorteer op

Troostballonnen, folieballonnen en wensballonnen: met of zonder helium. 

 

Hier vind je alle verschillende soorten troost ballonnen die er zijn. Alle ballonnen zijn extra sterk, van goede kwaliteit en daardoor ook te vullen met heliumgas. Dit kan ik voor je doen, waardoor je gevulde ballonnen thuis gestuurd krijgt of als een troostcadeau op laat sturen naar iemand anders of je vult de ballonnen thuis met helium of lucht. 

Ook verkoop ik plastic stokjes waar je de ballonnen aan vast kan binden zodat de afbeeldingen van de ballonnen goed te zien zijn . De afbeeldingen staan meestal ondersteboven op de ballon omdat de ervan uit gaan dat ze gevuld worden met helium. 

Daarnaast heb ik prachtig lieve kaartjes (wolken kaartjes van papier en hout) die aan de ballonnen vastgemaakt kunnen worden als anderen er een lief klein verhaaltje op willen schrijven. 

    

© 2020 - 2022 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel