Troost ballonnen

 

 

Troostballonnen, folieballonnen en wensballonnen: met of zonder helium. 

Hier vind je alle verschillende soorten troost ballonnen die er zijn. Alle ballonnen zijn extra sterk, van goede kwaliteit en daardoor ook te vullen met heliumgas. Dit kan ik voor je doen, waardoor je gevulde ballonnen thuis gestuurd krijgt of als een troostcadeau op laat sturen naar iemand anders of je vult de ballonnen thuis met helium of lucht. 

Ook verkoop ik plastic stokjes waar je de ballonnen aan vast kan binden zodat de afbeeldingen van de ballonnen goed te zien zijn . De afbeeldingen staan meestal ondersteboven op de ballon omdat de ervan uit gaan dat ze gevuld worden met helium. 

Daarnaast heb ik prachtig lieve kaartjes (wolken kaartjes van papier en hout) die aan de ballonnen vastgemaakt kunnen worden als anderen er een lief klein verhaaltje op willen schrijven. 

    

Sorteer op
per pagina
 • Ballonnen wit met rode hartjes (6st)
  Ballonnen wit met rode hartjes (6st)

  Deze extra stevige ballonnen kunnen evt ook gevuld worden met helium. Het zijn 6 witte ballonnen met daarop rode hartjes. Heel lief en passend bij een afscheid of een jaardag van een sterrenkind(eren).

  € 2,99
 • Ballonnen rood met witte hartjes (6st)
  Ballonnen rood met witte hartjes (6st)

  Deze extra stevige ballonnen kunnen evt ook gevuld worden met helium. Het zijn 6 rode ballonnen met daarop witte hartjes. Heel lief en passend bij een afscheid of een jaardag van een sterrenkind(eren).

  € 2,99
 • Transparante ballonnen met witte vinders (6st)
  Transparante ballonnen met witte vinders (6st)

  Deze extra stevige ballonnen kunnen evt ook gevuld worden met helium. Het zijn 6 witte ballonnen met daarop witte vlinders. Heel lief en passend bij een afscheid of een jaardag van een sterrenkind(eren).

  € 2,99
 • Plastic houder voor ballon
  Plastic houder voor ballon

  Deze plastic houders zijn heel geschikt om een ballon in te klemmen. Zo blijven de afbeeldingen van de ballon rechtop en dus goed zichtbaar. Ook kunnen de ballonnen in de houders bijvoorbeeld ergens neergezet kunnen worden (in een

  € 0,10
 • Ballonnen met vlinders (roze) 6 st
  Ballonnen met vlinders (roze) 6 st

  Sterkte ballonnen die ook gevuld kunnen worden met helium. Dit zijn 6 roze ballonnen met vlinders erop.

  € 2,99
 • Ballonnen (wit) met gouden kleine sterren (6st)
  Ballonnen (wit) met gouden kleine sterren (6st)

  Extra sterke ballonnen: wit met gouden sterretjes erop. Deze ballonnen zijn ook geschikt om te vullen met helium.

  € 1,99
 • Jaardag ballonnen met olifantjes
  Jaardag ballonnen met olifantjes

  Deze ballonnen zijn al eens besteld voor een jaardag. De afbeelding is ook ontzettend lief en voor degene die ze ooit bestelde, was het een herinnering aan de geboorte van dit lieve sterrenkind.

  € 2,99
 • Ballonnen met wolk (6st)
  Ballonnen met wolk (6st)

  Extra sterke ballonnen. Ze zijn blauw en als afbeelingen staan er witte wolkjes op. Erg mooi om te gebruiken tijdens een afscheid, maar zeker ook op een jaardag of andere speciale dag.

  € 2,25
 • Ballonnen roze met witte stippen (6st)
  Ballonnen roze met witte stippen (6st)

  Roze met witte stippen ballonnen die een jaardag een afscheid of een andere speciale dag, net even iets specialer kunnen maken.

  € 2,99
 • Jaardag ballonnen met olifantjes
  Jaardag ballonnen met olifantjes

  Wat een lief olifantje die tussen de ballonnen in de wolken zweeft. Deze ballonnen zijn besteld voor een jaardag van een lief sterrenkind. Ze zijn extra sterk en deze ballonnen kunnen ook gevuld worden met helium. (6 st)

  € 2,99
 • Ballonnen blauw met witte stippen
  Ballonnen blauw met witte stippen

  Deze lieve ballonnen zijn hemelsblauw van kleur en heeft witte stippen. Ze zijn extra sterk kunnen gevuld worden met helium. Heel erg liefdevol en bijzonder bij een afscheid van een lief sterrenkind(eren) of op een jaardag.

  € 2,99
 • Eco ballonnen donker mint (6 st)
  Eco ballonnen donker mint (6 st)

  Deze lieve ecoballonnen zijn darkmint van kleur. Ze zijn extra sterk kunnen gevuld worden met helium. Heel erg liefdevol en bijzonder bij een afscheid van een lief sterrenkind(eren) of op een jaardag.

  € 0,99
Sorteer op
per pagina
© 2020 - 2021 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel