Sorteer op
per pagina
 • Naar keuze

  Troost set klein
  Troost set klein

  Een liefdevolle troostset met een aantal troost producten om op te sturen als een troost cadeau of om te bestellen voor bijvoorbeeld de jaardag van je sterrenkind(eren).

  € 6,95
 • Naar keuze

  Troost set middel
  Troost set middel

  Een troost kaart, folieballon ster of hart, mini kaarsjes, een kaarthouder en een hartje om op te sturen als een troost cadeau naar iemand anders of om te bestellen voor bijvoorbeeld de jaardag van je sterrenkind(eren).

  € 9,95
 • Naar keuze

  Troost set jaardag
  Troost set jaardag

  Een troost set speciaal voor een jaardag bestaande uit:
  -Witte "By Kimmi" kaars met hartjes
  -Kaarshouder waar onderin evt ook nog droogbloemetjes kunnen
  -Jaardagkaart sterrenkind
  -Houten kaarthouder
  -Troost vlinder

  € 12,95
 • Naar keuze

  Troost set middel-groot
  Troost set middel-groot

  Een liefdevolle set, bestaande uit een kaars met hartjes, een kaarshouder (waar eventueel ook droogbloemen in kunnen), een kaart "de liefde en de leegte", een kaarthouder, een vlinder (modern of sierelijk) en een hartje.

  € 12,95
 • Naar keuze

  Troost set groot
  Troost set groot

  Zoek je een liefdevol cadeau om te geven/opsturen naar ouders van een overleden kind? Deze troostset bestaat uit een kaars, kaart, vlinder, kaarshouder met droogbloem, houten kaarthouder, 2 sterretjes in de vorm van een hart en

  € 17,49
 • Kaarsje "wish"
  Kaarsje "wish"

  Deze kaarsen hebben een mooi, mat uiterlijk en zijn ook nog eens fluweelzacht! Deze kaarsjes zijn 4x6 cm en hebben een brandtijd van 7 uur.

  € 2,75
 • Kaarsje "bloemetjes"
  Kaarsje "bloemetjes"

  Een liefdevol troost cadeau om iemand liefde en troost te geven of te bestellen.

  € 2,75
 • Kaars/droogbloem houder
  Kaars/droogbloem houder

  Een prachtige manier om jouw mooie kaars neer te zetten, speciaal voor degene die je zo mist. Onderin de fles kan je iets speciaals stoppen zoals droogbloemen.

  € 6,50
 • Kaars met kleine hartjes
  Kaars met kleine hartjes

  By Kimmi kaars met hartjes van het merk Rustik Lys

  € 1,75
 • Kaars met hartjes
  Kaars met hartjes

  Een liefdevolle kaars van het merk Rustik Lys. De met handgemaakte tekeningen zijn bedrukt in de By Kimme collectie. Een mooi en liefdevol troostcadeau om iemand wat troost en liefde te sturen met deze kaars.

  € 1,75
 • Kaars met wensbloem
  Kaars met wensbloem

  Een liefdevolle kaars van het merk Rustik Lys. De met handgemaakte tekeningen zijn bedrukt in de By Kimme collectie. Een mooi en liefdevol troostcadeau om iemand wat troost en liefde te sturen met deze kaars.

  € 1,75
 • Kaars met streepjes
  Kaars met streepjes

  Een liefdevolle kaars van het merk Rustik Lys. De met handgemaakte tekeningen zijn bedrukt in de By Kimme collectie. Een mooi en liefdevol troostcadeau om iemand wat troost en liefde te sturen met deze kaars.

  € 1,75
Sorteer op
per pagina

Troost cadeaus

                    

 

           

 

          

 

Troost cadeaus

Wat kan je aan iemand geven als hij/zij te maken krijgt met een groot verlies? Of aan wat voor soort troost cadeau of aan welke troost cadeaus heb jij zelf behoefte als jullie kind(eren) is overleden? Deze vraag stellen mensen zich vaak af als ze meemaken of van dichtbij zien als dit is gebeurd.

Wat voor troost cadeau of troost cadeaus kan je iemand geven om te troosten? Om te laten weten dat je aan ze denkt? Een kaart is natuurlijk altijd troostend en fijn om te krijgen. Je kan jouw gevoelens erin schrijven. Soms vinden mensen het moeilijk om de woorden te vinden die jij bedoelt, dan zijn er ook kaarten met meer tekst, gedichtkaarten en posters. Bij de troost kaarten worden ook rgelmatig een troost vlinder erbij besteld. Zo heb je dan een kaart met vlinder als troost cadeaus.  

Om te beginnen, vind je hier troost armbandjes in verschillende kleuren kralen, eventueel met de naam van het sterrenkind(eren) en een ster- of hart hangertje eraan. Er zijn ook armbandjes voor de broertjes en/of zusjes en natuurlijk ook voor de vaders en moeders. Zo kan je speciale troost cadeaus bestellen voor het hele gezin.

Ook vind je hier bijzondere houten troost cadeaus zoals een maan van hout waarbij je op de ster de naam /namen kan schrijven van het overleden kind(eren). Een knuffel is ook altijd heel mooi om te krijgen als troost cadeau. Zeker voor de broertjes en/of zusjes van het sterrenkind(eren). Een bijzonder en lief troost cadeau voor de broertjes en of zusjes die achterblijven. Een knuffel is altijd fijn en mooi om te krijgen voor kinderen. Je vind hier ook prachtig lieve zachte lampjes bij de troost cadeaus. Deze zijn weer heel mooi om op een gedenkplek neer te zetten. Naast de lampjes zijn er ook liefdevolle, kleine mini's

Nieuw in deze wenshop, zijn de bijzondere troost cadeaus: de troost cirkels (muurcirkels) met prachtig troostende teksten die binnen of buiten opgehangen kunnen worden. Op de muur cirkel kan je ook een troost vlinder plakken. Dat staat heel bijzonder. Er zijn ook kleine-, middelgrote-, jaardag- en grote troost sets te bestellen waarbij je kan kiezen uit een aantal troost cadeaus tot een groot pakket aan troost producten zodat degene voor wie dit bedoeld is, een kaars, kaarshouder, kaart met kaarthouder, troost vlinder en sterretjes in de vorm van twee hartjes krijgt. Tot slot: de troost vlinder. Hier kan je een troost vlinder bestellen. Deze kan dan ergens worden opgeplakt, neergezet worden bij een gedenkplekje of bij de begraafplaats. Het idee dat er een vlinder uit de kaart dwarrelt is natuurlijk heel erg mooi. Andere ouders hebben de troost vlinder gebruikt om bij het grafje te zetten, in te lijsten of om bij een gedenkplekje neer te zetten. Er zijn 5 soorten vlinders:
1. troost vlinder klein en modern 
2. troost vlinder klein en sierlijk
3. troost vlinder middel en modern
4. troost vlinder middel en sierlijk
5. troost vlinder groot en sierlijk
Op deze manier is er voor iedereen wel een bijzondere troost vlinder te bestellen. De troost vlinder gecombineerd met een andere product zijn lieve troost cadeaus om te geven. 

Troost ballonnen 

Wat ook een mooi troost cadeau is, is om een gevulde helium ballon op te sturen met bijvoorbeeld een kaart, waarin ik jouw tekst schrijf. Alle ballonnen kunnen gevuld worden met helium erin. Op deze manier kan je ook aan iemand laten weten dat je aan ze denkt. Er zijn ook transparante ballonnen met een troost vlinder erop. 

Troost cadeau overlijden baby

Wil je een gepersonaliseerd cadeau van het geboortekaartje of rouwkaartje geven? Kijk dan eens bij muziekdoosjes. Hopelijk vind je hier wat je zoekt. Liefdevolle troost cadeaus voor iedereen die ineens te maken krijgt met een enorm groot verlies. 

Heb je een vraag? Bijvoorbeeld over het versturen van de troost cadeaus? Stuur me gerust een mail.
info@kleine-vlindervoetjes.nl 

© 2020 - 2021 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel