Sorteer op
 • Muurcirkel "Ik leef je"
  Muurcirkel "Ik leef je"

  Een troost cirkel met een quote van Kleine Vlindervoetjes: "Ik leef je in alles om me heen" Deze troost cirkel kan binnen én buiten worden opgehangen. Een mooi troost cadeau bij verlies.

  € 8,95
 • Muurcirkel "Ik leef jullie" meerling
  Muurcirkel "Ik leef jullie" meerling

  Een troost cirkel met een quote van Kleine Vlindervoetjes: "Ik leef jullie in alles om me heen"
  Materiaal: dibond
  Voor binnen én buiten
  Afmeting: 20x20 cm

  € 8,95
 • Muurcirkel "Kusjes door de wind"
  Muurcirkel "Kusjes door de wind"

  Een troost cirkel met een quote van Kleine Vlindervoetjes: "Kusjes door de wind"
  Materiaal: dibond
  Voor binnen én buiten
  Afmeting: 20x20 cm

  € 8,95
 • Muurcirkel "Sterretje in mijn hart"
  Muurcirkel "Sterretje in mijn hart"

  Een muurcirkel/troostcirkel met een gedicht van Kleine Vlindervoetjes. Heel liefdevol om aan iemand te geven als troost cadeau, om neer te zetten bij een gedenkplekje of bij het grafje.

  € 12,95
 • Muurcirkel "Sterretjes in mijn hart"
  Muurcirkel "Sterretjes in mijn hart"

  Een muurcirkel/troostcirkel speciaal voor een verlies van een meerling met een gedicht van Kleine Vlindervoetjes. Heel liefdevol om aan iemand te geven als troost cadeau, om neer te zetten bij een gedenkplekje of bij het grafje.

  € 12,95
 • Muurcirkel "Vol liefde"
  Muurcirkel "Vol liefde"

  Muurcirkel/troostcirkel met een gedicht van Kleine Vlindervoetjes. Mooi en liefdevol om ergens op te hangen of neer te zetten. Het is geschikt om binnen én buiten neer te zetten of op te hangen. Een mooi troost cadeau voor bij een

  € 12,95
 • Muurcirkel "Vol liefde" meerling
  Muurcirkel "Vol liefde" meerling

  Muurcirkel/troostcirkel speciaal bij verlies van een meerling met een gedicht van Kleine Vlindervoetjes. Mooi en liefdevol om ergens op te hangen of neer te zetten. Het is geschikt om binnen én buiten neer te zetten/op te hangen.

  € 12,95
Sorteer op

Muurcirkels

Muurcirkels 

Ben je op zoek naar een mooi, passend en liefdevol troost cadeau? Dan zijn deze muurcirkels wel heel erg speciaal. Ik noem ze 'troostcirkels" Ze kunnen binnen én buiten opgehangen worden. Op deze manier zullen ze heel liefdevol staan bij een grafje of een gedenkplekje. Ook kan je ze neerzetten in een standaard. 

Er zijn troost cirkels van 20 cm, 30 cm en 40 cm. Troost cirkels bij verlies van een sterrenkind en ook zijn er speciale troost cirkels bij verlies van meer dan een sterrenkind. 

Gedicht voor buiten

Muurcirkels (troostcirkels) met een gedicht voor buiten. Een gedicht dat troost geeft en mooi is om buiten neer te zetten of op te hangen. Bijvoorbeeld bij het grafje van je kind of kinderen. Er zijn troostcirkels bij verlies van een kind, meerdere kinderen of een meerling. 

Gedicht overleden kind 

Op de muurcirkels staan korte teksten of gedichten. Een 'gedicht overleden kind' of bij verlies van meer dan een kind of een meerling.   

 

 

 

© 2020 - 2021 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel