Sorteer op

Troostgedicht op een muurcirkel

Ben je op zoek naar een mooi, passend en liefdevol troost cadeau? Dan zijn deze muurcirkels wel heel erg speciaal. Ik noem ze 'troostcirkels" Ze kunnen binnen én buiten opgehangen worden. Op deze manier zullen ze heel liefdevol staan bij een grafje of een gedenkplekje. Ook kan je ze neerzetten in een standaard. 

Troostcirkel 

Deze foto is besteld door een moeder die ik ken van Tweeling Engeltjes. Ze verloor één van haar tweelingkinderen, een meisje. Deze lieve sterrenmoeder deelde onderstaande foto met mij. Ik mag deze prachtige foto hier delen en vind dat super bijzonder, mooi en heel lief. De troostcirkel heeft een prachtige plek gekregen. Ze bestelde de troostcirkel "Ik leef je in alles om me heen".

Er zijn troost cirkels van 20 cm, 30 cm en 40 cm. Troost cirkels bij verlies van een sterrenkind en ook zijn er speciale troost cirkels bij verlies van meer dan een sterrenkind. 

Gedicht voor buiten

Muurcirkels (troostcirkels) met een gedicht voor buiten. Een gedicht dat troost geeft en mooi is om buiten neer te zetten of op te hangen. Bijvoorbeeld bij het grafje van je kind of kinderen. Er zijn troostcirkels bij verlies van een kind, meerdere kinderen of een meerling. 

Gedicht overleden kind 

Op de muurcirkels staan korte teksten of gedichten. Een 'gedicht overleden kind' of bij verlies van meer dan een kind of een meerling.

 

© 2020 - 2024 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel