Bordjes, bekers en servetten

Liefdevolle bordjes, bekers en servetten bij een afscheidsdienst of een jaardag vind je hier. Had ik zelf maar geweten dat er wolkenservetten zijn en sterbordjes, maanbordjes of bekers met gouden sterretjes. 

Sorteer op
per pagina
 • Roze bordjes met gouden randje (6st)
  Roze bordjes met gouden randje (6st)

  Dit zijn 6 roze bordjes met een gouden wolkenrandje. Deze bordjes zijn heel mooi en passend te gebruiken tijdens een afscheid of op een jaardag.

  € 2,25
 • Roze bekers met gouden randje (6st)
  Roze bekers met gouden randje (6st)

  Roze bekers met een gouden wolkenrand zijn super lief en heel passend als er tijdens een afscheid uit deze bekers gedronken wordt door bijv. de andere kinderen. Ook zijn deze bekers mooi bij een jaardag van een sterrenkind(eren).

  € 1,99
 • Licht blauwe bordjes met gouden randje (6st)
  Licht blauwe bordjes met gouden randje (6st)

  Lichtblauwe bordjes (6 stuks) voor bij een jaardag of afscheid van sterrenkind(eren).

  € 2,25
 • Licht blauwe bekers met gouden randje (6st)
  Licht blauwe bekers met gouden randje (6st)

  Lichtblauwe bekers met een gouden wolken randje. Ze zijn heel passend om de kinderen uit te laten drinken na een afscheid van een sterrenkind(eren) of om te gebruiken op een jaardag van een gemist sterrenkind(eren).

  € 1,99
 • Bekers roze met gouden stippen (6st)
  Bekers roze met gouden stippen (6st)

  Roze bekers met gouden stippen. Super lief en heel passend als er tijdens een afscheid uit deze bekers gedronken wordt door bijvoorbeeld de andere kinderen. Ook zijn deze bekers heel mooi bij een jaardag van een sterrenkind(eren).

  € 1,99
 • Bekers lichtblauw met hartjes (6st)
  Bekers lichtblauw met hartjes (6st)

  Liefdevolle bekers om uit te drinken tijdens een enorm verdrietige dag. Het ziet er op de foto's (evt van een afscheidsfotograaf) net wat anders uit. Iets liefdevoller. Het gemis is al zo groot. Dan is het toch mooi dat deze liefd

  € 1,99
 • Bordjes met gekleurde sterretjes (6st)
  Bordjes met gekleurde sterretjes (6st)

  Witte borden met prachtig gekleurde sterretjes erop. Ze zijn heel passend om de kinderen uit te laten drinken na een afscheid van een sterrenkind(eren) of om te gebruiken op een jaardag van een gemist sterrenkind(eren).

  € 2,25
 • Bekers met gekleurde sterretjes (6st)
  Bekers met gekleurde sterretjes (6st)

  Beker met sterretjes. Als de kinderen tijdens een afscheid uit deze bekers kunnen drinken, staat het net anders en liefdevoller dan als ze uit een gewoon glas drinken. In een pak zitten 6 bekers.

  € 1,99
 • Bordjes maan (6st)
  Bordjes maan (6st)

  Dit zijn heel erg speciale bordjes die zo mooi passen bij een afscheid of een jaardag. Ook kunnen de borden mooi gebruikt worden op een speciale dag. Deze maanborden kunnen op een groter bord gelegd worden voor een mooi resultaat.

  € 2,99
 • Bordjes gouden ster (6st)
  Bordjes gouden ster (6st)

  Wat een prachtige, gouden ster bordjes. Het is zo anders als de kinderen van zo'n lief sterbordje eten na een afscheid. Maar ook bij een jaardag van het gemiste sterrenkind(eren) zijn deze bordjes heel liefdevol.

  € 3,99
 • Wolken bordjes (6 st)
  Wolken bordjes (6 st)

  Als de dag toch al zo verdrietig is, is het toch super om vanaf deze liefdevolle wolken bordjes een taartje, cakeje of gewoon een boterham te eten. Heel bijzonder en nog specialer.

  € 2,99
 • Servetten kleine ster (20 st)
  Servetten kleine ster (20 st)

  Wat een super lieve ster servetten om neer te leggen op tafel, of om van te eten. Het is een lieve ster met de oogjes dicht. Ik vind het echt zo'n lief product om te gebruiken na een afscheidsdienst, maar ook op een speciale dag.

  € 5,99
Sorteer op
per pagina
© 2020 - 2021 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel