Lichtpuntjes als troost cadeau geven

Als je iemand heel veel troost en liefde wil geven, kan je een lichtpuntje geven. Dit kan in de vorm van een mooie kaars, met een gedichtje en een kaarthouder. Deze kan opgestuurd worden door gebruik te maken van de gratis cadeau service. 

Sterretje in je hart 

Je kan ook hartjes sterretjes geven. Dit zijn twee sterretjes in de vorm van een hart. Ze branden ongeveer 1.5-2 minuten per sterretje. De naam sterretje in je hart heb ik bedacht omdat onze sterrenkinderen altijd in ons hart zitten. Zo is Mees, het sterretje in mijn hart.  

Lichtpuntjes

Een kaars geeft altijd een beetje troost, liefde, licht en warmte. Als je een lichtpuntje wil geven aan iemand, al is het door het als troost cadeau door mij op te laten sturen, is dat zo liefdevol. Op deze manier geef je niet alleen een lichtpuntje, je bent dan ook een lichtpuntje. Er zijn verschillende kaarsjes die makkelijk opgestuurd kunnen worden in een brievenbusdoosje. Elk artikel wordt altijd als een troost cadeautje ingepakt. 

Sorteer op
 • Binnenkort weer te bestellen

  Blaasbloem kaarshouder (met gaatjes)
  Blaasbloem kaarshouder (met gaatjes)

  Wat is dit mooi en zacht. In de houder kan je een kaars zetten en als je deze aansteekt, schijnt er licht door alle gaatjes.

  € 16,95
 • Troost cadeau (LED-licht)
  Troost cadeau (LED-licht)

  Wil je iemand een troost cadeau vol licht sturen? Dan is dit letterlijk een prachtig troost cadeau. Het werkt met LED-verlichting. Het zal prachtig staan bij een gedenkplek van een kind of dierbare.

  € 10,95
 • 1 sterretje per verpakking

  Hartjes sterretje (zilver)
  Hartjes sterretje (zilver)

  Liefdevolle hartjes sterretjes. Deze klassieke hartjes sterretjes vervangen tijdelijk de gouden hartjes sterretjes. De gouden sterretjes zijn ivm leveringsproblemen niet te bestellen. Ze zijn er vanaf 31 januari 2022 weer.

  € 1,50
Sorteer op
© 2020 - 2022 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel