Lichtpuntjes als troost cadeau geven

Als je iemand heel veel troost en liefde wil geven, kan je een lichtpuntje geven. Dit kan in de vorm van een mooie kaars, met een gedichtje en een kaarthouder. Deze kan opgestuurd worden door gebruik te maken van de gratis cadeau service. 

Sterretje in je hart 

Je kan ook hartjes sterretjes geven. Dit zijn twee sterretjes in de vorm van een hart. Ze branden ongeveer 1.5-2 minuten per sterretje. De naam sterretje in je hart heb ik bedacht omdat onze sterrenkinderen altijd in ons hart zitten. Zo is Mees, het sterretje in mijn hart.  

Lichtpuntjes

Een kaars geeft altijd een beetje troost, liefde, licht en warmte. Als je een lichtpuntje wil geven aan iemand, al is het door het als troost cadeau door mij op te laten sturen, is dat zo liefdevol. Op deze manier geef je niet alleen een lichtpuntje, je bent dan ook een lichtpuntje. Er zijn verschillende kaarsjes die makkelijk opgestuurd kunnen worden in een brievenbusdoosje. Elk artikel wordt altijd als een troost cadeautje ingepakt. 

Sorteer op
 • Blaasbloem in sterrenlicht
  Blaasbloem in sterrenlicht

  Wat is dit mooi en zacht. In de houder kan je een kaars zetten en als je deze aansteekt, schijnt er licht door alle gaatjes.

  € 18,95
 • Troost cadeau (LED-licht)
  Troost cadeau (LED-licht)

  Wil je iemand een troost cadeau vol licht sturen? Dan is dit letterlijk een prachtig troost cadeau. Het werkt met LED-verlichting. Het zal prachtig staan bij een gedenkplek van een kind of dierbare.

  € 12,95
 • Troostset stralend lichtje met sterrenkindje
  Troostset stralend lichtje met sterrenkindje

  Een troostset om naar iemand te sturen dat meteen een gedenkplekje is. Het kleine kaarsje past precies in de metalen kaarshouder. Als het kaarsje is opgebrand, past er een waxinelichtje in.

  € 26,95
 • Stralende sterrenlichtjes
  Stralende sterrenlichtjes

  Sterrenlicht Het sterrenlicht aan de hemel is altijd mooi om naar te kijken. Zet hier een mooi kaarsje in en je hebt een mooi sterrenlicht. Deze kaarshouder staat heel liiefdevol bij een gedenkplekje, een kaarthouder met…

  € 18,95
Sorteer op
© 2020 - 2023 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel