Sorteer op

Herdenken verjaardag overleden kind 

Hoe herdenk je de verjaardag van een overleden kind(eren)? Sommige ouders willen heel graag liefdevol stil staan bij de verjaardag van het overleden kind(eren). Deze dag wordt ook wel jaardag genoemd. Op deze pagina kan je verschillende minikaarsjes zien die besteld worden voor een jaardagtaart. Geboortedag van je overleden kind herdenken... met een jaardag taart en mini kaarsjes 

 

Geboortedag herdenken

Het is een dag die altijd moeilijk, emotioneel en zwaar is. De geboortedag van je sterrenkind(eren). Wat doe je dan op die dag? Eet je wel of niet een taartje? En als je een taartje eet, hoe ziet die taart er dan uit. De moeder van Tess* heeft ook een 1e jaardag gevierd en zij deelde prachtige en liefdevolle foto's. Ik heb haar toen gevraagd of haar verhaald en de foto's gedeeld mochten worden. Dat is te lezen op deze pagina. Misschien heb je na het lezen van haar verhaal en het zien van de foto's ideeën hoe jij de jaardag van je sterrenkind(eren) wil vieren. 

Jaardag taart

Hier vind je lieve jaardag kaarsjes, mooie cupcake bakjes, lieve bordjes om de jaardag van te eten, bekers, rietjes en servetjes. Een jaardag taart wordt al helemaal speciaal met lieve wolken, maan en sterren kaarjes. Een herdenking voor de verjaardag van je overleden kind kan op deze manier liefdevol ingevuld worden. 

Verjaardag overleden kind

Als je dit leest als een familielid, vriend, vriendin, collega van degene die een kind(eren) is verloren en je weet dat de geboortedag eraan komt, is het misschien wel fijn om te weten en te lezen dat je als moeder van een overleden kind(eren) het heel fijn vindt, dat er aandacht wordt besteed aan de geboortedag. Dit kan zijn door een kaart te sturen. Er zijn speciale jaardag kaarten om de geboortedag van de overleden kinderen te herdenken. Op Greetz kan je deze super mooie kaart van Kleine Vlindervoetjes bestellen waar je de naam of namen in kan schrijven. Je kan ook de zin van de kaart zelfs aanpassen. Ik weet uit eigen ervaring hoe mooi het is als je op de dag van de geboorte, kaarten krijgt en dat mensen dan iets liefs en trooststend schrijven en de naam van je kind hierin benoemen. Heel erg fijn en ook belangrijk want ze horen er altijd bij. 

Jaardag kaarten 

Hier in deze webshop vind je ook speciale jaardag kaarten. Er zijn jaardag kaarten voor de geboortedag bij verlies van een kind maar er zijn ook jaardag kaarten bij verlies van een tweeling. Heb je een andere jaardag kaart nodig en staat deze er niet tussen? Neem dan even contact met me op. Ik kan je dan misschien wel helpen of een andere kaart maken. 

 

 

© 2020 - 2024 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel