Kortingscode TROOST

Momenteel is er een kortingscode met 20% op alle artikelen bij een minimale bestelling van €25,00. Deze geldt tot en met 31 maart '24. 

Let op 
Het is voor mij helaas niet mogelijk dat ik achteraf nog contact opneem als je de kortingscode bent vergeten toe te passen tijdens deze dagen. Maar als je het vergeten bent, neem dan gerust even contact met me op. Dan bereken ik alsnog de korting, pas de factuur aan en stort het bedrag terug terug ter waarde van de korting. 

Kortingscode MEES

18 november '24 is Mees* zijn 6e jaardag.... Omdat we zoveel van hem houden en om alle vaders, moeders, opa's, oma's, ooms, tantes, broertjes, zusjes, vrienden, vriendinnen, klasgenoten die ook moeten missen.....willen we jullie een beetje liefde meegeven. Wij 'vieren' Mees' jaardag met heel liefde en ook met verdriet....

Maar vooral heel veel liefde voor iedereen die iets nodig heeft op deze website om een ander ook wat steun te geven zoals wij het destijds kregen. Van 18 november tot en met 26 november geven we 18% korting op alle producten in de webshop. Gebruik hiervoor de code MEES. 

We hopen altijd dat alle producten (gepersonaliseerd of niet) heel erg veel troost en liefde geven. Team Kleine Vlindervoetjes zal altijd de bestellingen zo liefdevol en mooi mogelijk inpakken, zodat degene die het ontvangt, voelt dat het besteld is uit heel veel liefde en steun voor hen.   

Let op 
Het is helaas niet te realiseren dat ik achteraf nog contact opneem als je de kortingscode bent vergeten toe te passen tijdens deze 8 dagen. Maar als je het vergeten bent, neem dan gerust even contact met me op. Dan bereken ik alsnog de korting, pas de factuur aan en stort het bedrag terug terug ter waarde van de korting. 

Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact met me op. 

Lieve groeten, 

Carolien 
Kleine Vlindervoetjes 

© 2020 - 2024 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel