Sorteer op
 • Mini-kaarsjes sterren
  Mini-kaarsjes sterren
  € 3,99
 • Mini-kaarsjes maan, ster en wolk
  Mini-kaarsjes maan, ster en wolk
  € 3,99
 • Mini-kaarsjes regenboog en bloem
  Mini-kaarsjes regenboog en bloem
  € 3,99
 • Mini-kaarsjes hartjes en zwaan
  Mini-kaarsjes hartjes en zwaan
  € 3,99
 • Mini-kaarsjes flamingo's
  Mini-kaarsjes flamingo's
  € 3,99
 • Mini-kaarsjes poezen
  Mini-kaarsjes poezen
  € 3,99
 • Gouden kaarsjes
  Gouden kaarsjes
  € 2,99
Sorteer op

Mini kaarsjes

Kaarsjes met een boodschap en jaardag taart?

De geboortedag van je overleden kind(eren) komt steeds dichterbij. Veel ouders vinden het zo'n moeilijke dag, maar willen toch graag de verjaardag van hun overleden kind herdenken of dat van hun meerling. Wat doe je dan die dag? Eet je dan wel of niet een taartje? Bestel je een jaardag taart? Koop je wel of niet een cadeau voor je sterrenkind(eren)? Het zijn allemaal persoonlijke keuzes. Doe vooral wat goed voelt. Het eerste jaar dat Mees* 1 jaar zou worden, hebben we niets gedaan. Ik kon het niet. Maar een jaar later, hebben we prachtige foto's gemaakt met Noud, het eeneiige tweelingbroertje van Mees* bij de begraafplaats. We hebben toen een folieballon met het cijfer 2 gevuld met helium en een jaardagtaart gegeten. Ook hadden we voor Noud en Mees* een cadeautje gekocht. Wij vinden het zelf fijn om ieder jaar toch iets kleins te kopen en te geven. Een overleden kind herdenken kan op veel verschillende manieren. En alles wat je doet is goed. Je hoeft niks te doen. De liefde zit sowieso in je hart en diep van binnen. Dat hoeft niet altijd met kaarten, cadeautjes, taart en taart kaarsjes. Volg je hart. Dat klopt altijd.

Mini-kaarsje als troost kaarsje 

Als je wel hebt besloten om de jaardag te gaan vieren en je zoekt passende kaarsjes? Dan vind je ze hier. Zo heb ik bijvoorbeeld kaarsjes in de vorm van kleine sterren. Deze staan heel mooi op een taart of op losse cupcakes. Maar er zijn ook flamingo kaarsjes, gouden hart kaarsjes met zwanen, regenboog kaarsjes met bloemetjes, poezen kaarsjes. Heel passend zijn ook de kaarsjes met wolkjes en sterren. Op deze manier kan je bij zo'n dubbele dag op een bijzondere manier stil staan bij het verdriet maar zeker ook bij de liefde voor jullie sterrenkind(eren). 

Herdenken verjaardag overleden kind

Op mijn Insta account heb ik een prachtige foto gedeeld van een sterrenmoeder. Hun overleden kind had een flamingo knuffel. Daarom bestelde de moeder de flamingo kaarsjes voor de jaardagtaart van hun prachtige sterrenkind. Deze moeder schrijft zelf ook mooie gedichten en ieder gedicht heeft een flamingo afbeelding. Elk kaarsje kan een eigen betekenis hebben voor de ouders. Voor de een zijn dat flamingo kaarsjes een kaarsje troost en voor de ander zijn het sterretjes of bloemetjes. Ik zal binnenkort de foto van hun taart hier delen. Op deze manier krijgen jullie een indruk van de verschillende mogelijkheden. 

Ook heb ik prachtige servetten, bekers en bordjes om de taart of het cakeje van te eten. Zo zijn er sterbordjes, maanbordjes maar ook sterservetten of wolkservetten. Als dit je aanspreekt, kijk dan gerust eens op deze pagina

Heb je nog vragen? Stuur me gerust een bericht. 

Lieve groeten, Carolien

© 2020 - 2021 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel