Sorteer op
 • Gouden cijferkaarsjes (0 t/m 9)

  Gouden jaardag cijferkaarsjes
  Gouden jaardag cijferkaarsjes

  Gouden jaardag cijferkaarsjes. Deze liefdevolle cijferkaarsjes van goud zijn zo liefdevol om in een taart of cakeje te zetten om te gebruiken bij de jaardag van degene die je zo mist. Of hij of zij nu 1 jaar zou worden of 40 jaar

  € 1,49
 • Nieuw

  Olifantje, sterretjes en ballon kaarsjes
  Olifantje, sterretjes en ballon kaarsjes

  Zo sterk als je was....zo sterk als een olifantje....Als ik aan een olifant denk, denk ik altijd aan beschermen..... en aan liefde.... voor jouw prachtige kind. Deze kaarsjes passen zo ontzettend mooi bij een jaardag. Door de ball

  € 3,99
 • Mini-kaarsjes maan, ster en wolk
  Mini-kaarsjes maan, ster en wolk

  Maan-, sterren- en wolkenkaarsjes voor een sterrenkind of sterrenkinderen. Deze kaarsjes zijn ontzettend mooi, lief en passend om te gebruiken bij een jaardag. Ook zijn deze kaarsjes mooi bij een afscheidsdienst.

  € 3,99
 • Mini-kaarsjes sterren
  Mini-kaarsjes sterren

  Deze kaarsjes zijn ontzettend mooi om te gebruiken bij een jaardag of bijvoorbeeld bij een afscheidsdienst. In de verpakking zitten 5 kaarsjes.

  € 3,99
 • Mini-kaarsjes regenboog en bloem
  Mini-kaarsjes regenboog en bloem

  Regenboog- en bloemkaarsjes voor een sterrenkind of sterrenkinderen. Deze kaarsjes zijn ontzettend mooi en lief om te gebruiken bij een jaardag of bijvoorbeeld bij een afscheidsdienst. In de verpakking zitten 5 taartkaarsjes.

  € 3,99
 • Mini-kaarsjes hartjes en zwaan
  Mini-kaarsjes hartjes en zwaan

  Zwaan- en gouden hartkaarsjes voor een sterrenkind of sterrenkinderen. Deze kaarsjes zijn ontzettend mooi en lief om te gebruiken bij een jaardag of bijvoorbeeld bij een afscheidsdienst. In de verpakking zitten 6 taartkaarsjes.

  € 3,99
 • Mini-kaarsjes flamingo's
  Mini-kaarsjes flamingo's

  Flamingo kaarsjes voor een sterrenkind(eren). Deze kaarsjes zijn ontzettend mooi en lief om te gebruiken bij een jaardag. Misschien heeft een flamingo wel een bijzondere rol gespeeld in het leven van uw kind(eren).

  € 3,99
 • Mini-kaarsjes poezen
  Mini-kaarsjes poezen

  Poezen kaarsjes voor een sterrenkind of sterrenkinderen. Deze kaarsjes zijn ontzettend mooi en lief om te gebruiken bij een jaardag. Misschien heeft een poes wel een bijzondere rol gespeeld in het leven van uw kind(eren).

  € 3,99
 • Hartjes sterretjes
  Hartjes sterretjes

  Deze sterretjes in de vorm van een hart, symboliseren de liefde en leegte die we voelen na het verlies van een kind of het verlies van kinderen.

  € 2,99
 • lief, klein troost kaarsje
  lief, klein troost kaarsje

  Een liefdevol troostkaarsje van 10cm met een brandtijd van 1.5 uur. Dat is mooi om cadeau te geven als troost en liefde bij bijvoorbeeld een kaart.

  € 0,50
 • Kaarsje "bloemetjes"
  Kaarsje "bloemetjes"

  Een liefdevol troost cadeau om iemand liefde en troost te geven of te bestellen.

  € 2,75
 • Kaars (t)huis
  Kaars (t)huis

  Een kaars/huis vol liefde en troost om aan iemand te geven of als cadeau voor jezelf. Deze kaars brandt 22 uur en is van het merk Rustik Lys.

  € 4,50
 • Gouden kaarsjes (extra lang)
  Gouden kaarsjes (extra lang)

  6 prachtige lange, gouden kaarsjes. Ze zijn 14.5 cm lang.

  € 2,99
 • Gouden kaars
  Gouden kaars

  Een kaars vol liefde en troost om aan iemand te geven of voor jezelf. Deze kaars brandt 22 uur en is van het merk Rustik Lys.

  € 6,95

Mini kaarsjes met een boodschap en jaardag taart?

De geboortedag van je overleden kind(eren) komt steeds dichterbij. Veel ouders vinden het zo'n moeilijke dag, maar willen toch graag de verjaardag van hun overleden kind herdenken of dat van hun meerling. Wat doe je dan die dag? Eet je dan wel of niet een taartje? Bestel je een jaardag taart? Koop je wel of niet een cadeau voor je sterrenkind(eren)? Het zijn allemaal persoonlijke keuzes. Doe vooral wat goed voelt. Het eerste jaar dat Mees* 1 jaar zou worden, hebben we niets gedaan. Ik kon het niet. Maar een jaar later, hebben we foto's gemaakt met Noud, het eeneiige tweelingbroertje van Mees* bij de begraafplaats en op het strand. We hebben toen een folieballon met het cijfer 2 gevuld met helium en een jaardagtaart gegeten. Ook hadden we voor Noud en Mees* een cadeautje gekocht. Wij vinden het zelf fijn om vanaf dit jaar met iedere jaardag toch iets kleins te kopen en te geven. Een overleden kind herdenken kan op veel verschillende manieren. En alles wat je doet is goed. Je hoeft niks te doen. De liefde zit sowieso in je hart en diep van binnen. Dat hoeft niet altijd met kaarten, cadeautjes, taart en taart kaarsjes. Volg je hart. Dat klopt altijd.

Mini-kaarsje als troost kaarsje 

Als je wel hebt besloten om de jaardag te gaan vieren en je zoekt passende kaarsjes? Dan vind je ze hier. Zo heb ik bijvoorbeeld mini kaarsjes in de vorm van kleine sterren. Deze staan heel mooi op een taart of op losse cupcakes. Maar er zijn ook flamingo kaarsjes, gouden hart kaarsjes met zwanen, regenboog kaarsjes met bloemetjes, poezen kaarsjes. Heel passend zijn ook de mini kaarsjes met wolkjes en sterren. Op deze manier kan je bij zo'n dubbele dag op een bijzondere manier stil staan bij het verdriet maar zeker ook bij de liefde voor jullie sterrenkind(eren) en zo kan je de geboortedag herdenken. 

Herdenken verjaardag overleden kind

Op mijn Insta account heb ik een prachtige foto gedeeld van een sterrenmoeder. Hun overleden kind had een flamingo knuffel. Daarom bestelde de moeder de flamingo kaarsjes voor de jaardagtaart van hun prachtige sterrenkind. Deze moeder schrijft zelf ook mooie gedichten en ieder gedicht heeft een flamingo afbeelding. Elk kaarsje kan een eigen betekenis hebben voor de ouders. Voor de een zijn dat flamingo kaarsjes een kaarsje troost en voor de ander zijn het sterretjes of bloemetjes. Ik zal binnenkort de foto van hun taart hier delen. Op deze manier krijgen jullie een indruk van de verschillende mogelijkheden. 

Ook heb ik prachtige servetten, bekers en bordjes om de taart of het cakeje van te eten. Zo zijn er sterbordjes, maanbordjes maar ook sterservetten of wolkservetten. Als dit je aanspreekt, kijk dan gerust eens op deze pagina

Kaarsen herdenking

In de webshop staan nu ook prachtige kaarsen en een fles waarin de kaars gezet kan worden met eventueel een liefdevol wolkenkaartje eraan. Deze zijn te vinden bij troost kaarsen

Wat geef je iemand bij overlijden?

Als het meest verdrietige jullie is overkomen? Als een kind of kinderen is overleden of je kent iemand die hun kind(eren) zijn verloren. Wat kan je ze dan geven? In een tijd die zo donker en verdrietig voelt, geven veel mensen graag een liefdevolle kaars met eventueel een kaart erbij. Elke vorm van medeleven is mooi en fijn om te krijgen. Het verdriet en de pijn gaan niet weg, maar alle troostende woorden en het medeleven is heel mooi en warm om in zo'n situatie te krijgen. 

 

Lieve groeten, Carolien

© 2020 - 2024 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel