Liefdevol afscheid nemen

Het allermoeilijkste om mee te maken. Het allermoeilijkste om te regelen. Het afscheid van je kind(eren). Het is een moment, een dag die geen enkele ouder zou moeten maken. Ook wij hebben in 2018 afscheid moeten nemen van onze zoon Mees*. Verdrietig genoeg weet ik hoe het voelt en waar je allemaal aan moet denken. Wat er allemaal geregeld moet worden. Definitief afscheid moeten nemen van je kind(eren). Het allermooiste en allerliefste wat er in je leven is gekomen. Misschien wel onverwacht? Misschien ook niet. Als die dag dan komt, wil je het allermooiste voor je overleden kind(eren). Je wil de liefde laten zien, voelen en horen. 

Troostknuffels 

Een knuffel om te troosten, een knuffel om mee te slapen. Hoe mooi en bijzonder is het om met een troostster te kunnen knuffelen waar je de naam nog op zag staan. 

Kledingsetjes overleden baby

In mijn webshop kan je kledingsetjes zien vanaf maat 30. Ook zijn er omslagdoeken te bestellen voor baby's die kleiner zijn dan 30 cm. Als je een speciale wens hebt, kan je me altijd een Whatsapp bericht sturen (06-12140855). Ik zal met je meedenken en je zo snel mogelijk helpen. Kledingsetjes overleden baby zijn er vanaf maat 30, maar kleiner is ook mogelijk in de vorm van prachtige omslagdoeken. 

Uitvaartproducten baby

Nadat wij in 2018 afscheid hadden genomen van Mees* ontdekte ik een half jaar later zoveel prachtige producten. Baby uitvaartproducten die zo passend geweest waren, als ik wist dat ze bestonden. Het zijn kleine, lieve servertten bijvoorbeeld in de vorm van een ster of wolk. Maanbordjes, sterrenbordjes, sterrenkaarsjes en ook sterren bekers. Of lieve kleine mini sterren of mini hartjes om mee te geven aan de overleden baby. Ik heb er zelf totaal niet aangedacht en meestal staan rouwcentra er ook niet bij stil dat er ontzettend mooie en heel erg liefdevolle producten zijn om een uitvaart van een baby('s) net even iets specialer te maken. 

Hopelijk kan ik veel mensen laten zien welke prachtige producten er allemaal zijn. Het verdriet blijft even groot, maar uit ervaring weet ik dat je een prachtig en liefdevol afscheid mee wil geven aan je kind(eren). Ik hoop dat ik daarin een liefdevolle bijdrage mag leveren. Ik zal meer dan mijn best doen om jullie te helpen. 

Kaarsen afscheid

Ons afscheid van Mees*

Definitief afscheid nemen. Het allermoeilijkste om te doen. Afscheid nemen van je kind(eren). Ook wij moesten het doen van Mees* en ik was er nog lang niet aan toe. Onze uitvaartverzorgster had ons geholpen om een mooie, liefdevolle dienst in elkaar te zetten. We hadden een mooi kaartje en liedjes gekozen. Mijn man kwam me halen in het Sophia uit Rotterdam. Daar lag Noud nog te vechten op de NICU afdeling. Nog even buidelen met Noud en daarna kwam mijn man met de kinderen om me mee te nemen naar onze woonplaats 130 km verderop. 

Steeds verder weg van Noud en steeds dichter naar Mees* Ze zijn na de geboorte nooit meer bij elkaar geweest. We hadden foto's van Stichting Still van Mees* en ze zouden nog foto's gaan maken van Stichting Earlybird van Noud. Natuurlijk hadden wij onze eigen foto's. Maar nooit meer samen. 

Met mijn hoofd in Rotterdam (omdat het nog niet goed ging met Noud) hebben we afscheid genomen van Mees*. We hebben prachtige liedjes gedraaid en teksten voorgelezen voor Mees* Er waren 4 witte heliumballonnen en rondom Mees* waren kaarsen en bloemen. Mees* lag in zijn mandje dat we hadden gekregen in het Sophia, gehaakt door lieve vrijwilligers. Het was tijd. We moesten het mandje sluiten. Mees* en Noud hadden dezelfde pinguïn knuffel van ons gekregen. We legden de pinguïn bij Mees* en sloten zijn mandje. Overal werden foto's van gemaakt omdat we een afscheidsfotograaf hadden. Zo zou Noud (hopelijk) later nog kunnen zien hoe liefdevol we afscheid hebben genomen van Mees*

Weken later kwam de fotografe bij ons thuis met de foto's. Ik was zoveel vergeten. Wat was ik achteraf toch dankbaar dat er foto's waren van het afscheid. Toen ik naar de foto's keek, viel me één ding meteen op. Onze kinderen kregen heel lief blikjes appelsap en een lekker cakeje. Dat lag op een wit schoteltje. Zo'n schoteltje van een koffiekopje. Toen ik het zag, dacht ik: er zijn vast wel andere bordjes en servetten? Dat bleek zo te zijn. Ik vond sterservetten, maanbordjes, wolkenservetten, ster kaarsjes, prachtige slingers en ik naai nu zelf sterrenkleertjes voor de overleden baby's. 

Ik heb lange tijd gedacht: had ik het maar geweten, dat al deze liefdevolle producten er zijn. Dan had het afscheid van Mees* misschien net iets specialer geweest. Ook voor de kinderen. Maar doordat Noud op de NICU lag en ernstig ziek was, heb ik er toen niet bij stil gestaan. 

Het enige dat ik nu kan doen, is aan jullie laten weten dat er prachtige bordjes, bekers, servetten, kaarsjes, slingers en kleertjes zijn. Het afscheid van Mees* kunnen we nooit meer over doen en ik zou het nooit meer over willen doen. Het is de zwartste dag uit mijn leven. Ik wil alleen aan jullie laten zien, dat een afscheid naast verdriet ook een liefdevol verdriet kan zijn. 

Heb je een vraag? Stuur me gerust een bericht. 

Lieve groeten, Carolien 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat vind je allemaal in de webshop en onder de pagina baby uitvaartproducten? kledingsetjes overleden baby, ballonnen afscheid overlijden, kleding overleden baby, kaarsen afscheid, baby uitvaartproducten. kledingsetjes overleden baby, kledingsetjes overleden baby, kledingsetjes overleden baby ballonnen afscheid overlijden ballonnen afscheid overlijden ballonnen afscheid overlijden ballonnen afscheid overlijden ballonnen afscheid overlijden  kaarsen afscheid kaarsen afscheid kaarsen afscheid kaarsen afscheid kaarsen afscheid kleding overleden baby kleding overleden baby  kleding overleden baby kleding overleden baby

© 2020 - 2024 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel