Sorteer op
  • Troost-cadeaubon
    Troost-cadeaubon

    Een troost-cadeaubon dat gekoppeld zit aan een liefdevolle kaart van Kleine Vlindervoetjes. Hierdoor kan degene die jouw troostkaart leest, meteen ook een mooi en liefdevol troostcadeau kiezen en zelf bedenken hoe hij/zij het troo

Troost-cadeaubon

Een troost-cadeaubon kan je geven aan iemand geven als je het zelf bijvoorbeeld moeilijk vindt om producten te kiezen voor iemand. Dat kan allerlei redenen hebben. Misschien woon je meer op afstand... of ken je de persoon persoonlijk niet heel erg goed om tot een keuze te komen waar je zelf dan achterstaat... Want als je iemand niet heel erg goed kent, is het best wel moeilijk om het meest passende te kiezen.... Dan is een troost-cadeaubon wel een heel erg mooie keuze. De persoon krijgt dan een Kleine Vlindervoetjeskaart opgestuurd waarin uitgelegd staat dat hij/zij zelf een mooi, liefdevol troostend porduct mag kiezen...

Hoe werkt het?

  1. Kies eerst een kaart die jij mooi, liefdevol en passend vindt. Bij stap 5 geef je aan welke kaart jij als troost-cadeaubon wil gebruiken. 
  2. Bepaal daarna het bedrag van de troost-cadeaubon.
  3. In de binnenkant van de kaart staat dan een code. Deze code mag jij bedenken. Dat kan bij verlies bijvoorbeeld heel erg mooi zijn als de code 'voormees' heet als deze persoon een troostcadeau gaat kiezen vanwege het verlies van Mees. Denk je dat dit te confronterend is dan kan je altijd een andere naam of een ander woord kiezen. Is de code voor Carolien? Dan heet de code Carolien. Alles mag en kan hierin. Soms wordt er ook gewoon gekozen voor Vlindervoetjes. 
  4. Betaal de troost-cadeaubon. 
  5. Aan het eind van het betaalproces vul je bij het opmerkingenveld in welke kaart je wil, de code en welke tekst ik evt bij de kaart mag schrijven, Hierin kan je ook kiezen om de kaart direct door te sturen. 

Het bedrag

Het bedrag bepaal je zelf. Dat wordt aan de code gekoppeld en komt getypt in de kaart te staan. Op de rechter binnnenkant is dan ruimte voor jouw persoonlijke tekst. 

Verzenden

De kaart kan dan naar jouw adres gestuurd worden of rechtstreeks doorgestuurd worden naar het adres waar de kaart naar toe mag. De kaart is altijd netjes en liefdevol ingepakt. Het wordt verstuurd zonder factuur en altijd met een liefdevolle attentie. 

Heb je nog vragen? Mail me dan gerust. 

Lieve groeten, 

Carolien 

© 2020 - 2024 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel