Sam voor jou

Een unieke zandknuffel met het geboortegewicht van je overleden baby

Sam is een zandknuffel met het geboortegewicht van je overleden baby. De knuffel wordt exclusief voor jou gemaakt. Omdat elke Sam individueel handgemaakt is, heb je zelf invloed op de kleurstellingen van jouw Sam. Op deze manier kunnen we een knuffel maken die bij jou, je gezin en je baby past. Als je wilt kun je eigen stof van kistje, wiegje of mandje opsturen die we verwerken in je eigen Sam.

Waarom Sam?

Het eerste doel van de knuffel is weer even het gewicht van je overleden baby voelen De lege armen en handen, die door ouders zowel figuurlijk als letterlijk pijnlijk worden gevoeld vullen met een mooie, unieke, persoonlijke, handgemaakte knuffel met het gewicht van hun eigen overleden baby.

Het tweede doel is vrijwilligers inzetten om de knuffels te maken. Enerzijds geven we zo de gelegenheid voor een bepaalde periode het verdriet en verlies van hun overleden baby in te zetten voor andere ouders. Anderzijds weet je als ontvangende ouder zeker dat je eigen Sam gemaakt is met begrip voor je verdriet.

Opgericht door...

Een Sam voor jou is opgericht door Sanne Veldhuijzen en Marie-Louise van Heijst. Sanne is er als ervaringsdeskundige bij betrokken. Helaas overleed in 2016 haar dochter Juliëtte*. Marie-Louise is klinisch verloskundige in een academisch ziekenhuis en is zij regelmatig getuige van het verdriet dat een overleden baby losmaakt.

Bestellen

Helaas komen er bij ‘Een Sam voor jou’ maandelijks erg veel bestellingen binnen. Om het voor de vrijwilligers behapbaar te laten zijn, zijn wij helaas genoodzaakt maar één keer per maand bestellingen aan te nemen.  

Meer informatie

Klik op de link van de website om meer te lezen over Een Sam voor jou.

 

© 2020 - 2024 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel