Sorteer op
per pagina
 • Houten maan met sterretjes
  Houten maan met sterretjes

  Wat een prachtig houten troostcadeau. De maan kan opgehangen worden. Op de losse houten sterretjes (die er makkelijk in- en uitkunnen) zou je de naam of namen van het gemiste sterrenkind(eren) kunnen schrijven. Heel liefdevol.

  € 19,95
 • Houten wolk met druppeltjes
  Houten wolk met druppeltjes

  Een lieve houten wolk met gekleurde houten druppels. Deze wolk is bedoeld als een liefdevol troostcadeau voor bijvoorbeeld de broertjes en/of zusjes van het gemiste sterrenkind(eren). Op de druppel kan je de naam/namen schrijven.

  € 19,95
 • Houten hartjes (50 stuks) 2x2cm
  Houten hartjes (50 stuks) 2x2cm

  Lieve hartjes van hout. In een doosje zitten 50 hartjes. Ze kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Om bij een kaart te doen.

  € 3,49
 • Houten hartjes (10 st)
  Houten hartjes (10 st)

  Houten hangers waar iets liefs op geschreven kan worden. Er zitten touwtjes bij waardoor het nog aan iets vastgemaakt kan worden.

  € 3,49
 • Houten sterretjes (50 stuks) 2x2cm
  Houten sterretjes (50 stuks) 2x2cm

  Lieve sterretjes van hout. In een doosje zitten 50 sterretjes. Ze kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Om bij een kaart te doen, om op een tafel te leggen en zo zijn er nog veel meer lieve mogelijkheden.

  € 3,49
 • Doorzichtig sterdoosje waar je iets persoonlijks in kan doen (10cm)
  Doorzichtig sterdoosje waar je iets persoonlijks in kan doen (10cm)

  Een doorzichtige ster van 10cm waar je iets in kan doen van jullie sterrenkind(eren). Hoe speciaal is dat. Mooi voor in de moeilijke decembermaand, maar ook om het hele jaar op een speciale plek neer te zetten.

  € 2,49
 • Zilveren sterren 5cm (8st)
  Zilveren sterren 5cm (8st)

  Wat een lieve en grote sterren vol met mooie stralende glittertjes.

  € 2,49
 • Decoratie houten sterren set (3 stuks)
  Decoratie houten sterren set (3 stuks)

  Houten sterren om neer te zetten of om op te hangen. Ze kunnen staand en plat op een tafel bijvoorbeeld. Om neer te zetten en er een kaarsje in te zetten of om op te hangen en er een foto of een mooi kaartje achter te hangen.

  € 5,99
 • Vlinders klein (modern)
  Vlinders klein (modern)

  Deze vlinders worden besteld om te gebruiken bij bijvoorbeeld een jaardagtaart. Maar ook om op de urn te zetten of om in te lijsten. Met zo'n lieve vlinder in een kaart, kan je altijd de sterrenouder liefdevol verrassen.

  € 0,99
 • Vlinders klein (sierlijk)
  Vlinders klein (sierlijk)

  Deze vlinders worden besteld om te gebruiken bij bijvoorbeeld een jaardagtaart. Maar ook om op de urn te zetten of om in te lijsten. Met zo'n lieve vlinders in een kaart, kan je altijd de sterrenouder liefdevol verrassen.

  € 0,99
 • Vlinders groot (sierlijk)
  Vlinders groot (sierlijk)

  Deze sierlijke vlinders zijn 14 cm en kunnen besteld worden voor allerlei verschillende liefdevolle manieren. Zo kan je ze bijvoorbeeld in een troostkaart doen, op een speciale plek plakken, inlijsten of op een speciale plek neerz

  € 1,49
 • Vlinders middel (modern)
  Vlinders middel (modern)

  Deze sierlijke vlinders zijn 8 x 5 cm en kunnen besteld worden voor allerlei verschillende liefdevolle manieren. Zo kan je ze bijvoorbeeld in een troostkaart doen, op een speciale plek plakken, inlijsten, op een jaardagtaart.

  € 1,29
Sorteer op
per pagina

Troost cadeau

Troostcadeau overlijden

Wat kan je aan iemand geven als hij of zij te maken krijgt met een groot verlies? Deze vraag stellen mensen zich vaak af als ze meemaken of zien dat dit is gebeurd. Wat kan je een ouder of een dierbaar iemand geven of opsturen om te troosten? Om te laten weten dat je aan ze denkt? Een kaart is natuurlijk altijd troostend en fijn om te krijgen. Je kan jouw gevoelens erin schrijven. Vind je het moeilijk of is het moeilijk om de woorden te vinden die jij bedoelt, dan zijn er ook kaarten met meer tekst, gedichtkaarten en posters. 

Sterkte knuffel

Op deze pagina vind je allerlei liefdevolle troostcadeaus waarmee je ouders of de broertjes en/of zusjes van het sterrenkind(eren) kan troosten. Bijvoorbeeld een houten maan met sterren. Op de ster of sterren kunnen de namen geschreven worden van het overleden kind(eren). Ook zijn er onder deze pagina andere pagina's waar je lieve knuffels kan bestellen. Deze knuffel is dan een echte sterkte knuffel. Ook vind je hier troost armbandjes, liefdevolle en kleine mini's van a Little Lovely Company, lampjes en ook vlinders die meegestuurd kunnen worden bij een kaart. 

Troost cadeau overlijden baby

Wil je een gepersonaliseerd cadeau van het geboortekaartje of rouwkaartje geven? Kijk dan eens bij muziekdoosjes. Hopelijk vind je hier wat je zoekt. Liefdevolle troost kadootjes voor iedereen die ineens te maken krijgt met een enorm groot verlies. 

Heb je een vraag? Stuur me gerust een mail.
info@kleine-vlindervoetjes.nl 

Volg ons

 Facebook 

 Instagram

Uit het gastenboek

Lieve Carolien,

Ontzettend bedankt voor de bestelling en heel lief dat je er een extra ballon bij in hebt gedaan. Voor Sylvan zijn geboortedag hebben we nu een mooie versiering om het toch een beetje feestelijk te kunnen maken. De bestelling was al heel snel binnen en allemaal heel liefdevol ingepakt.
Wat een prachtige website en mooie producten heb je erop staan. Ik zal zeker vaker bestellen!

© 2020 - 2021 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel