Sorteer op

Kaarten bij verlies

Hier vind je allerlei soorten kaarten die passend zijn bij het verlies van kind(eren) of een dierbaar iemand. Er zijn condoleance kaarten voor een sterrenkind of sterrenmeerling. Het is zo fijn als je een enorm groot verlies meemaakt van één of meer sterrenkinderen, als je een lieve kaart ontvangt. Ook al is het soms ontzettend moeilijk, want wat voor tekst schrijf je nu precies. Ik hoor dat wel eens vaker. Een ander vindt het soms echt lastig om iets te schrijven. Want het verlies van een kind(eren) is zo ontzettend groot, welke woorden schrijf je dan? Maar eigenlijk is elke kaart die je krijgt al ontzettend fijn. Soms zegt een afbeelding al genoeg op de kaart met een korte tekst en soms is het juist weer fijn om een gedichtkaart te krijgen. Daarom zijn er verschillende soorten kaarten en zullen er steeds meer verschillende soorten kaarten bij komen. Voor jaardagen, kaart overlijden kind, voor speciale dagen zoals vaderdag sterrenkind en moederdag sterrenkind of een kaart verjaardag overleden kind (de jaardag kaarten) bijvoorbeeld. Als de aanstaande moeder in de zwangerschap haar kindje verliest, zijn er kaarten bij de pagina: kaart miskraam. 

Kaart miskraam

Er zijn momenteel twee verschillende kaarten die passend zijn om te sturen na een miskraam. Er zijn ook mooie troost cirkels (muurcirkels) aan die heel passend zijn bij het verlies van je kind in de zwangerschap. Bij kaart miskraam vind je de troost kaarten bij een miskraam en bij troost cadeaus vind je de troost cirkels. Er is een kaart miskraam met een gedicht en er is een neutrale kaart miskraam. Een "kaart miskraam" is ook heel mooi en bijzonder om naar iemand te sturen als een zwangere dit net is overkomen.  

Kaart overlijden kind 

Wanneer er een kind, baby of meerling is overleden, is het heel mooi om een kaart te sturen. Bij "kaart overlijden kind" vind je kaarten die je kan sturen in combinatie met misschien andere troost producten. Zo zijn er kaarten bij verlies van een kind en ook bij verlies van een meerling. Kaart overlijden kind met tekst en een kaart overlijden kind zonder tekst. Er zijn verschillende troost kaarten om te sturen. Een kaart overlijden kind met of zonder tekst. Zo is er een kaart overlijden kind in het thema met pinguïns en een kaart overleden kind met gedichten erop. 

Kaart overlijden tweeling 

Wanneer er een tweeling of meerling overlijdt, is het heel mooi en passend om een speciale kaart te sturen dat ook echt speciaal is gemaakt voor een sterrenmeerling. Bij een kaart overlijden tweeling vind je kaarten die je kan sturen in combinatie met misschien andere troost producten. Zo zijn er kaarten bij verlies van een meerling (twee meisjes, twee jongens of een jongen en een meisje). Kaarten met tekst en een kaart zonder tekst. Er zijn verschillende troost kaarten om te sturen. Een kaart overlijden tweeling met of zonder tekst. Zo is er een kaart overlijden tweeling in het thema met pinguïns en een kaart overleden tweeling met gedichten erop. 

Jaardag kaarten (kaart verjaardag overleden kind)

Jaardagkaarten of een kaart verjaardag overleden kind om de geboortedag van een overleden kind of tweeling te herdenken zijn er ook. Deze staan ook hier bij de pagina kaarten maar ook is er een speciale pagina: jaardag. Hier zijn naast jaardag kaarten ook allerlei liefdevolle producten te vinden die besteld kunnen worden om een jaardag op een speciale of bijzondere manier te 'vieren'. Een troostvlinder in een kaart verjaardag overleden kind? Dat is heel speciaal om erbij te bestellen. Je vindt de troostvlinders hier. Een kaart verjaardag overleden kind is altijd heel erg mooi en bijzonder om te ontvangen. Een folieballon (wel of niet gevuld met helium) is altijd ook mooi om mee te sturen met een kaart verjaardag overleden kind. Wat ook vaker besteld wordt bij een kaart verjaardag overleden kind, zijn kleine kaarsjes voor een jaardag taart of de hartjes sterretjes. Dit zijn er twee en heel mooi en symbolisch om af te steken op de jaardag.  

Gedichtkaarten en posters

Gedichtkaarten voor een overleden kind of meerling, posters voor een overleden kind of meerling. Bij de kaarten kunnen houten kaarthouders besteld worden. Kaart miskraam of een poster bij een miskraam zijn er ook. Dan is de poster "Ik zoek" of  "Jij" heel passend. Ook een gedicht kaart overlijden kind is hier te vinden. 

Vaderdag sterrenkind en moederdag sterrenkind of sterrenkinderen

Ook voor speciale dagen zoals bij moederdag sterrenkind of meerling en op vaderdag van de sterrenkinderen, zijn er kaarten te bestellen. Voor de moeders en vaders rondom moederdag en vaderdag heb ik elk jaar een liefdevol pakket samengesteld. Deze vind je bij vaderdag sterrenkind en moederdag sterrenkind. Hierin zit een gedichtkaart, een houten kaartenhouder en een ster hangertje. Als het bijna moederdag is, komt er een speciale pagina. 
Moederdag sterrenkind en vaderdag sterrenkind: dan zijn er nu ook mooie troost sets. Klein, middel en groot. Van een kaart, met een folieballon of met extra mini kaarsjes erbij en de grote troostset heeft een mooie kaars en kaarhouder erbij en een troostvlinder. Zo probeer ik moederdag sterrenkind of bij sterrenkinderen iets extra's voor troost samen te stellen. Ook bij vaderdag sterrenkind zijn er speciale kaarten. 

Kleine troostkaartjes

Er zijn lieve en kleine troostkaartjes te bestellen die eventueel meegestuurd kunnen worden bij een bestelling voor een ander zoals de  postdoos: "troost en een kus door de brievenbus".  Bij de pagina troost cadeau vind je liefdevolle geschenken om te bestellen of naar iemand anders te laten sturen. Ook een kaart overlijden kind.  

Kaart verjaardag overleden kind of een andere kaart naar een ander adres sturen?

Als je een kaart voor een verjaardag overleden kind overleden kind wil sturen of bestellen naar iemand anders, dan vind je bij de jaardag kaarten speciale kaarten voor deze gelegenheid. In het bestelproces kan je het adres van degene invullen voor wie de kaart is bestemd. 

 

© 2020 - 2024 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel