Kaarten

Kaarten

Hier vind je allerlei soorten kaarten die passend zijn bij het verlies van kind(eren) of een dierbaar iemand. Er zijn condoleance kaarten voor
een sterrenkind of sterrenmeerling. Het is zo fijn als je een enorm groot verlies meemaakt van één of meer sterrenkinderen, als je een lieve kaart ontvangt. Ook al is het soms ontzettend moeilijk, want wat voor tekst schrijf je nu precies. Ik hoor dat wel eens vaker. Een ander vindt het soms echt lastig om iets te schrijven. Want het verlies van een kind(eren) is zo ontzettend groot, welke woorden schrijf je dan? Maar eigenlijk is elke kaart die je krijgt al ontzettend fijn. Soms zegt een afbeelding al genoeg op de kaart met een korte tekst en soms is het juist weer fijn om een gedichtkaart te krijgen. Daarom zijn er verschillende soorten kaarten en zullen er steeds meer verschillende soorten kaarten bij komen. Voor jaardagen, voor speciale dagen zoals vaderdag en moederdag bijvoorbeeld.  

Kaart miskraam

Vanaf maart 2020 zijn er ook twee verschillende kaarten te bestellen bij een miskraam. 

Jaardag kaarten (kaart verjaardag overleden kind)

Jaardagkaarten om de verjaardag van een overleden kind of tweeling te herdenken zijn er ook. Deze staan ook hier bij de pagina kaarten maar ook is er een speciale pagina: jaardag. Hier zijn naast jaardag kaarten ook allerlei liefdevolle producten te vinden die besteld kunnen worden om een jaardag op een speciale of bijzondere manier te 'vieren',

Gedichtkaarten en posters

Gedichtkaarten voor een overleden kind of meerling, posters voor een overleden kind of meerling. Bij de kaarten kunnen houten kaarthouders besteld worden.

Vaderdag sterrenkind en moederdag sterrenkind of sterrenkinderen

Ook voor speciale dagen zoals bij moederdag sterrenkind of meerling en op vaderdag van de sterrenkinderen, zijn er kaarten te bestellen. Voor de moeders en vaders rondom moederdag en vaderdag heb ik elk jaar een liefdevol pakket samengesteld. Hierin zit een gedichtkaart, een houten kaartenhouder en een ster hangertje. Als het bijna moederdag is, komt er een speciale pagina. 

Kleine troostkaartjes

Er zijn lieve en kleine troostkaartjes te bestellen die eventueel meegestuurd kunnen worden bij een bestelling voor een ander zoals de  postdoos: "troost en een kus door de brievenbus".  

 

Volg ons

 Facebook 

 Instagram

Uit het gastenboek

Lieve Carolien,

Ontzettend bedankt voor de bestelling en heel lief dat je er een extra ballon bij in hebt gedaan. Voor Sylvan zijn geboortedag hebben we nu een mooie versiering om het toch een beetje feestelijk te kunnen maken. De bestelling was al heel snel binnen en allemaal heel liefdevol ingepakt.
Wat een prachtige website en mooie producten heb je erop staan. Ik zal zeker vaker bestellen!

© 2020 - 2021 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel