Jaardag vieren

 

 

 

De geboortedag herdenken van je overleden kind(eren? Ga je het wel of niet vieren? Ik twijfelde zelf ook en wist steeds maar niet wat we zouden doen op de dag dat Mees* eigenlijk 1 jaar zou worden. Tot ik allerlei producten vond om er liefdevol bij stil te staan. Deze emotionele dag kan ook echt heel liefdevol en speciaal zijn. 

Liefdevolle producten

De geboortedag herdenken van het overleden kind kan op allerlei manieren. Naast de speciale kaarten kan je ook verschillende liefdevolle producten bestellen. Denk aan mini kaarsjes voor een taart. Ook heb ik prachtige en passende bekers, borden en servetten om op een liefdevolle manier stil te staan op deze dag. Zo zijn er bijvoorbeeld maan bordjes, sterren bordjes, wolken servetten. Ook kan je hier confetti kanonnen bestellen met witte vlinders, gouden of zilveren sterretjes, rode, rosé of gouden hartjes en verschillende soorten sterren slingers. Het laatste dat ik wil laten weten, zijn de verschillende soorten ballonnen zoals ballonnen met hartjes, vlinders, sterretjes. Ballonnen in de vorm van een hart. Er zijn ook prachtige folieballonnen te bestellen (eventueel gevuld met helium). 

Andere liefdevolle troostproducten

In een troostkaart zou je bijvoorbeeld een prachtige vlinder mee kunnen sturen. Dat is bijzonder. Ook vind je in de webshop troost cadeaus die met een kaart meegestuurd kunnen worden. Zo zijn er lieve kleine sterretjes om neer te zetten, verschillende ballonnen, sterren kaarsjes of gedichten op posterformaat.  Deze gedichten kunnen besteld worden met een kaarthouder. Met de prachtige kleine mini sterren erbij, ontvang je een prachtig en liefdevol troostpakket. De geboortedag herdenken van je overleden kind(eren) kan op veel verschillende manieren. 

Herdenking verjaardag overleden kind

Het herdenken verjaardag overleden kind(eren) is bedoeld voor de ouders van de overleden baby's en/of kinderen. Een geboortedag herdenken omdat er zoveel liefde is. Naast al het verdriet, naast de leegte en het gemis, is het echt heel fijn om alle liefde die je iedere dag nog voelt, om te kunnen zetten in iets speciaals. Een geboortedag herdenken omdat je ze mist én omdat je nog zoveel liefde voelt. Zeker op zo'n moeilijke dag. 

Wat wordt er besteld voor een jaardag? 

Dat is heel verschillend. Sommige ouders vinden het fijn om een jaardag kaart te bestellen met speciale mini kaarsjes voor een speciale taart. Er worden ook ballonnen besteld. De transparante ballonnen met witte vlinders worden besteld om de verjaardag van een overleden kind te herdenken. Deze ballonnen kunnen bij mij besteld worden met speciale plastic ballon stokjes waardoor de ballonnen ergens neergezet of vast gehouden kunnen worden. Ook kunnen er folie ballonnen in de vorm van een ster, hart, maan, regenboog of cijfer besteld worden en eventueel ook gevuld worden met helium. Deze gevulde helium ballonnen kunnen dan ook afgeleverd worden op een ander adres. Zo kan je iemand op een liefdevolle manier verrassen op de geboortedag van het overleden kind (eren). 

 

Heb je nog een vraag? Stuur me gerust een bericht, mail of whatsappje. 

Lieve groeten, Carolien

 

Sorteer op
 • Mini-kaarsjes sterren
  Mini-kaarsjes sterren

  Deze kaarsjes zijn ontzettend mooi om te gebruiken bij een jaardag of bijvoorbeeld bij een afscheidsdienst. In de verpakking zitten 5 kaarsjes.

  € 3,99
 • Wolken servetten (20st)
  Wolken servetten (20st)

  Wolken servetten voor bijvoorbeeld bij een jaardag. Of misschien wel voor de dag van het afscheid van jullie sterrenkind(eren). Hoe mooi en lief is het, als deze lieve wolken servetten op de tafels liggen.

  € 5,99
 • Folieballon blauwe ster 48cm
  Folieballon blauwe ster 48cm

  Als er een afscheid is, is het heel erg liefdevol als er een folieballon is in de vorm van een ster. Ze zijn te bestellen met helium erin, maar je kan het ook zelf vullen. Ook worden deze ballonnen besteld voor een jaardag.

  € 1,49
 • Sterretjes in je hart
  Sterretjes in je hart

  Alle sterrenkinderen die er niet meer zijn, zitten in ons hart. Er is een grote leegte, maar ook een liefde voor altijd. Deze sterretjes in de vorm van een hart, symboliseren heel mooi wat ik hiermee bedoel. Sterretjes in ons hart

  € 2,99
 • Ballonnen met vlinders (roze) 6 st
  Ballonnen met vlinders (roze) 6 st

  Sterkte ballonnen die ook gevuld kunnen worden met helium. Dit zijn 6 roze ballonnen met vlinders erop.

  € 2,99
 • Mini-kaarsjes maan, ster en wolk
  Mini-kaarsjes maan, ster en wolk

  Maan-, sterren- en wolkenkaarsjes voor een sterrenkind of sterrenkinderen. Deze kaarsjes zijn ontzettend mooi, lief en passend om te gebruiken bij een jaardag. Ook zijn deze kaarsjes mooi bij een afscheidsdienst.

  € 3,99
 • Vlinders klein (modern)
  Vlinders klein (modern)

  Deze vlinders worden besteld om te gebruiken bij bijvoorbeeld een jaardagtaart. Maar ook om op de urn te zetten of om in te lijsten. Met zo'n lieve vlinder in een kaart, kan je altijd de sterrenouder liefdevol verrassen.

  € 0,99
 • Cupcake bakjes perzik met gouden sterren voor een jaardag
  Cupcake bakjes perzik met gouden sterren voor een jaardag

  Wil je iets anders dan een jaardagtaart? Dan zijn deze perzikkleurige cupcakewrappers zijn heel erg mooi en passend bij een jaardag van een sterrenkind(eren).

  € 2,99
 • Cupcake prikkers jaardag 1 jaar
  Cupcake prikkers jaardag 1 jaar

  Het eerste jaar is alles moeilijk en verdrietig. Als het de jaardag is van jullie sterrenkind(eren) en hij of zij zou 1 jaar geworden zijn, dan kunnen deze lieve gouden prikkers wel mooi staan in een jaardagtaart of cakejes.

  € 2,99
 • Troost set jaardag
  Troost set jaardag

  Een troost set speciaal voor een jaardag bestaande uit:
  -Witte "By Kimmi" kaars met hartjes
  -Kaarshouder waar onderin evt ook nog droogbloemetjes kunnen
  -Jaardagkaart sterrenkind
  -Houten kaarthouder
  -Troost vlinder

  € 12,95
 • Troost set jaardag
  Troost set jaardag

  Een troost set speciaal voor een jaardag bestaande uit:
  -Witte "By Kimmi" kaars met hartjes
  -Kaarshouder waar onderin evt ook nog droogbloemetjes kunnen
  -Jaardagkaart sterrenkind
  -Houten kaarthouder
  -Troost vlinder
  -Hartje

  € 12,95
Sorteer op
© 2020 - 2021 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel