Sorteer op
Sorteer op

Kaart overlijden meerling

Liefdevolle kaarten bij verlies van een meerling

Bij verlies van een meerling, is het heel fijn en troostend om een kaart te ontvangen. Hier vind je lieve kaarten bij verlies van een meerling. Er zijn kaarten met afbeelding en weinig tekst, maar er zijn ook kaarten met tekst en zonder illustratie. Een kaart is heel persoonlijk. De een houdt van een lief gedichtje en de ander van een lieve afbeelding. 

Greetz

De kaarten van Kleine Vlindervoetjes zijn ook te bestellen bij Greetz. Het mooie en bijzondere hieraan is, is dat je de kaart dan kan personaliseren door de namen van het sterrenkinderen erop te zetten. Ook kan je jouw eigen tekst typen aan de binnenkant van de kaart en de kaart wordt natuurlijk rechtstreeks doorgestuurd naar degene voor wie de kaart is. 

Troostvlinder

Vaak worden er een troostvlinders los bij besteld. Deze kunnen dan in de kaart erbij. Deze troostvlinders kunnen dan ergens neergezet of opgehangen worden.  

Doorstuur service

Wil jij nu ook graag, dat de kaart die jij kiest, meteen wordt doorgestuurd naar degene die jij een kaart wil sturen? Dat kan. Maak dan gebruik van de doorstuur service. Als je een kaart hebt besteld, vul je bij afleveradres het adres van degene in naar wie de kaart gestuurd moet worden en in het opmerkingenveld, schrijf je jouw tekst. Ik zal dan jouw tekst in de kaart schrijven. Vervolgens gaat de kaart in een envelop, gaat er liefdevolle stickers bij met twee hartjes (bij overlijden van een tweeling) en dan wordt jouw kaart gestuurd naar die persoon. Geef in het opmerkingenveld even aan om hoeveel kinderen het gaat. Ik doe er namelijk voor ieder kind een hartje met sticker bij. 

© 2020 - 2021 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel