Kleine Vlindervoetjes

& de zomervakantie:

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een webshop waar je liefdevolle producten vindt voor troost, afscheid en jaardag. Klik op de foto om naar de liefdevolle producten te gaan over troost, afscheid of jaardag.

             

Troostcirkels 

Er zijn ook troostcirkels te bestellen. Dit zijn muurcirkels die je binnen en buiten op kan hangen. Wil je de muurcirkels liever neerzetten? Dat kan. Je kan er houten houders bij bestellen waar je de cirkel in zet. Klik op de foto om naar de pagina te gaan met alle troostcirkels. 

Troostsets

Je kan iemand een troostset opsturen dat in een brievenbusdoos past waardoor de verzendkosten lager zijn en er zijn ook grotere troostsets op te sturen zoals een kaarshouders met een kaars, kaart met kaarthouder, sterretjes in je hart en een troostvlinder. Je mag dan zelf een kaart kiezen die jij mooi vindt en ook de kaars en vlinder mag je zelf kiezen. Zo wordt het helemaal jouw samengestelde troostset. Klik op de foto om naar de pagina te gaan met de verschillende sets. 

Sorteer op
per pagina
 • Sluitstickers "Tot de regenboog en daar voorbij"
  Sluitstickers "Tot de regenboog en daar voorbij"

  Wens stickers met de tekst "tot de regenboog en daar voorbij!"
  Deze stickers zijn overschrijfbaar. Er zitten 10 stickers in een zakje.

  € 1,00
 • Jaardagkaart (groot) sterrenkind
  Jaardagkaart (groot) sterrenkind

  Een kaart om te sturen voor de jaardag van een sterrenkind. Op de voorkant staat: Taartjes in de wolken, kusjes in de wind." In de binnenkant (links) staat: een speciale jaardag voor ons sterrenkind.

  € 2,95
 • Kaarsje "bloemetjes"
  Kaarsje "bloemetjes"

  Een liefdevol troost cadeau om iemand liefde en troost te geven of te bestellen.

  € 2,75
 • Wensballon hart rood
  Wensballon hart rood

  Een wensballon in de vorm van een hart. In de kleur rood. De afmeting is: 37 x 93 x 95 cm.

  € 1,99
 • Knuffel ster
  Knuffel ster

  Een lieve knuffel ster. Een mooi en lief troostcadeau om aan iemand te geven of om mee te geven aan het lieve sterrenkind(eren). De ster is helemaal goud en glinsert ook. Grootte 42x40cm

  € 19,95
 • Wolken servetten (20st)
  Wolken servetten (20st)

  Wolken servetten voor bijvoorbeeld bij een jaardag. Of misschien wel voor de dag van het afscheid van jullie sterrenkind(eren). Hoe mooi en lief is het, als deze lieve wolken servetten op de tafels liggen.

  € 5,99
 • Naar keuze

  Troost set middel-groot
  Troost set middel-groot

  Een liefdevolle set, bestaande uit een kaars met hartjes, een kaarshouder (waar eventueel ook droogbloemen in kunnen), een kaart "de liefde en de leegte", een kaarthouder, een vlinder (modern of sierelijk) en een hartje.

  € 12,95
 • Confetti popper witte vlinders 40 cm
  Confetti popper witte vlinders 40 cm

  Deze confetti popper met witte vlinders is zo ontzettend mooi en passend bij bijvoorbeeld een jaardag, een afscheid of een dag die altijd moeilijk is om af te sluiten zoals Oud & Nieuw.

  € 3,99
 • Cupcake prikkers jaardag gouden ster
  Cupcake prikkers jaardag gouden ster

  Wat een prachtig, lieve zilveren sterren om een jaardagtaart liefdevol mee te versieren.

  € 2,99
 • Sterrenlamp geel
  Sterrenlamp geel

  Dit lieve sterrenlampje kan op een heel speciaal en bijzonder plekje gezet worden. Er komt een zacht licht uit. Heel liefdevol om deze naast een urn te zetten, bij een mooie foto van een gemist sterrenkind(eren) of om aan iemand t

  € 14,50
 • Moederdag troostpakket sterrenkind
  Moederdag troostpakket sterrenkind

  Een moederdag troostpakket met 2 kaarten, armbandje naar keuze, een extra brede kaartenhouder (A4) voor 2 kaarten naast elkaar, een vlinder, wolk en hartje en sterretjes in je hart.

  € 11,95
 • Moederdag troostpakket sterrentweeling
  Moederdag troostpakket sterrentweeling

  Een moederdag troostpakket met 2 kaarten, armbandje naar keuze, een extra brede kaartenhouder (A4) voor 2 kaarten naast elkaar, twee vlinders, twee wolkjes en twee hartje en de sterretjes in je hart.

  € 11,95
Sorteer op
per pagina
© 2020 - 2021 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel