Kleine Vlindervoetjes

& de zomervakantie:

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een webshop waar je liefdevolle producten vindt voor troost, afscheid en jaardag. Klik op de foto om naar de liefdevolle producten te gaan over troost, afscheid of jaardag.

             

Troostcirkels 

Er zijn ook troostcirkels te bestellen. Dit zijn muurcirkels die je binnen en buiten op kan hangen. Wil je de muurcirkels liever neerzetten? Dat kan. Je kan er houten houders bij bestellen waar je de cirkel in zet. Klik op de foto om naar de pagina te gaan met alle troostcirkels. 

Troostsets

Je kan iemand een troostset opsturen dat in een brievenbusdoos past waardoor de verzendkosten lager zijn en er zijn ook grotere troostsets op te sturen zoals een kaarshouders met een kaars, kaart met kaarthouder, sterretjes in je hart en een troostvlinder. Je mag dan zelf een kaart kiezen die jij mooi vindt en ook de kaars en vlinder mag je zelf kiezen. Zo wordt het helemaal jouw samengestelde troostset. Klik op de foto om naar de pagina te gaan met de verschillende sets. 

Sorteer op
per pagina
 • Kaart "Twinkle twinkle little star" met een ster pin
  Kaart "Twinkle twinkle little star" met een ster pin

  Een kaart met een 'twinkle twinkle little star' pin aan de kaart. Deze pin zou eraf gehaald kunnen worden en ergens op een mooie plek neergezet kunnen worden. De achterkant van de pin (het dopje) is van plastic.

  € 4,95
 • Kaars met kleine hartjes
  Kaars met kleine hartjes

  By Kimmi kaars met hartjes van het merk Rustik Lys

  € 1,75
 • Naar keuze

  Troost set jaardag
  Troost set jaardag

  Een troost set speciaal voor een jaardag bestaande uit:
  -Witte "By Kimmi" kaars met hartjes
  -Kaarshouder waar onderin evt ook nog droogbloemetjes kunnen
  -Jaardagkaart sterrenkind
  -Houten kaarthouder
  -Troost vlinder
  -Hartje

  € 12,95
 • Kaars/droogbloem houder
  Kaars/droogbloem houder

  Een prachtige manier om jouw mooie kaars neer te zetten, speciaal voor degene die je zo mist. Onderin de fles kan je iets speciaals stoppen zoals droogbloemen.

  € 6,50
 • Knuffel maan
  Knuffel maan

  Een lieve knuffel maan. Een mooi en lief troostcadeau om aan iemand te geven of om mee te geven aan het lieve sterrenkind(eren). Op de maan zijn allemaal gouden sterretjes. Grootte 39x40cm

  € 19,95
 • Kaars met streepjes
  Kaars met streepjes

  Een liefdevolle kaars van het merk Rustik Lys. De met handgemaakte tekeningen zijn bedrukt in de By Kimme collectie. Een mooi en liefdevol troostcadeau om iemand wat troost en liefde te sturen met deze kaars.

  € 1,75
 • Slinger sterren zilver 3,6 m
  Slinger sterren zilver 3,6 m

  Deze slinger mooi voor een jaardag. Een sterrenslinger op de jaardag van je sterrenkind(eren). Ook is het heel erg mooi bij bijvoorbeeld een afscheid van een lief sterrenkind(eren).

  € 3,99
 • Mini-kaarsjes regenboog en bloem
  Mini-kaarsjes regenboog en bloem

  Regenboog- en bloemkaarsjes voor een sterrenkind of sterrenkinderen. Deze kaarsjes zijn ontzettend mooi en lief om te gebruiken bij een jaardag of bijvoorbeeld bij een afscheidsdienst. In de verpakking zitten 5 taartkaarsjes.

  € 3,99
 • Kaarsje "wish"
  Kaarsje "wish"

  Deze kaarsen hebben een mooi, mat uiterlijk en zijn ook nog eens fluweelzacht! Deze kaarsjes zijn 4x6 cm en hebben een brandtijd van 7 uur.

  € 2,75
 • Kaars met wensbloem
  Kaars met wensbloem

  Een liefdevolle kaars van het merk Rustik Lys. De met handgemaakte tekeningen zijn bedrukt in de By Kimme collectie. Een mooi en liefdevol troostcadeau om iemand wat troost en liefde te sturen met deze kaars.

  € 1,75
 • De liefde blijft (roze hart)
  De liefde blijft (roze hart)

  Rouwkaart bij verlies van een sterrenkind of baby met een roze hart in de lucht.

  € 2,75
 • Sterrensetje maat 38
  Sterrensetje maat 38

  Sterrenkleertjes voor een prachtig sterrenkind. Een rompertje, een mutsje en een dekentje met een patroon van blaasbloemen. Het rompertje en mutsje zijn in maat 38 genaaid en kan ook in een andere maat besteld worden.

  € 29,95
Sorteer op
per pagina
© 2020 - 2021 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel