Kleine Vlindervoetjes

& de zomervakantie:

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een webshop waar je liefdevolle producten vindt voor troost, afscheid en jaardag. Klik op de foto om naar de liefdevolle producten te gaan over troost, afscheid of jaardag.

             

Troostcirkels 

Er zijn ook troostcirkels te bestellen. Dit zijn muurcirkels die je binnen en buiten op kan hangen. Wil je de muurcirkels liever neerzetten? Dat kan. Je kan er houten houders bij bestellen waar je de cirkel in zet. Klik op de foto om naar de pagina te gaan met alle troostcirkels. 

Troostsets

Je kan iemand een troostset opsturen dat in een brievenbusdoos past waardoor de verzendkosten lager zijn en er zijn ook grotere troostsets op te sturen zoals een kaarshouders met een kaars, kaart met kaarthouder, sterretjes in je hart en een troostvlinder. Je mag dan zelf een kaart kiezen die jij mooi vindt en ook de kaars en vlinder mag je zelf kiezen. Zo wordt het helemaal jouw samengestelde troostset. Klik op de foto om naar de pagina te gaan met de verschillende sets. 

Sorteer op
per pagina
 • Kaart hartjestranen
  Kaart hartjestranen

  Troostkaart "hartjestranen" met een gedicht voor verlies van een kind. Over een tijd komt deze kaart er ook voor verlies van een meerling,

  € 2,75
 • By Kimmi stompkaars met roze hartjes
  By Kimmi stompkaars met roze hartjes

  By Kimmi kaars met roze hartjes.

  € 5,95
 • Kaart miskraam
  Kaart miskraam

  Een kaart om iemand te troosten die een miskraam heeft doorgemaakt.

  € 2,50
 • Wensballon hart wit
  Wensballon hart wit

  Een wensballon in de vorm van een hart. In de kleur wit. De afmeting is: 37 x 93 x 95 cm Deze harten wensballonnen zijn er ook in het rood.

  € 1,99
 • Houten maan met sterretjes
  Houten maan met sterretjes

  Wat een prachtig houten troostcadeau. De maan kan opgehangen worden. Op de losse houten sterretjes (die er makkelijk in- en uitkunnen) zou je de naam of namen van het gemiste sterrenkind(eren) kunnen schrijven. Heel liefdevol.

  € 19,95
 • Vlinders klein (modern)
  Vlinders klein (modern)

  Deze vlinders worden besteld om te gebruiken bij bijvoorbeeld een jaardagtaart. Maar ook om op de urn te zetten of om in te lijsten. Met zo'n lieve vlinder in een kaart, kan je altijd de sterrenouder liefdevol verrassen.

  € 0,99
 • Jaardagkaart (groot) tweeling
  Jaardagkaart (groot) tweeling

  Deze kaart is voor het vieren van een jaardag van een tweeling. Er staat een mooi gedichtje op. Taartjes bij de sterren, kusjes in de wind. We voelen ons heel klein, het had jullie feestje moeten zijn.

  € 2,95
 • Ballonnen met vlinders (roze) 6 st
  Ballonnen met vlinders (roze) 6 st

  Transparant, roze ballonnen met vlinders die ook gevuld kunnen worden met helium. Deze ballonnen zijn extra sterk en kunnen ook gevuld worden met helium.

  € 2,99
 • Met goudfolie

  Troostkaart "Nu is het stil"
  Troostkaart "Nu is het stil"

  Troostkaart "Nu is het stil" in goudfolie tekst en met goudfolie sterren. Deze kaart is mooi te combineren met de sterretjes in je hart.

  € 2,95
 • Dinerkaars
  Dinerkaars

  Een dinerkaars van Rustik Lys in de kleur iced apricot. Deze kaars is 2.6 cm x 18 cm en heeft 12.5 branduren. Omdat de onderkant van de kaars taps toeloopt, past deze in elke kandelaar.

  € 1,95
 • Troostkaart 'jullie horen er altijd bij'
  Troostkaart 'jullie horen er altijd bij'

  Een troostkaart voor een sterrenmeerling met als tekst 'jullie horen er altijd bij'. Deze kaart heeft namelijk twee blauwe vlindertjes. Er is ook een kaart met twee roze vlindertjes en een kaart met een roze en blauw vlindertje.

  € 2,95
 • Kaars met hartjes
  Kaars met hartjes

  Een liefdevolle kaars van het merk Rustik Lys. De met handgemaakte tekeningen zijn bedrukt in de By Kimme collectie. Een mooi en liefdevol troostcadeau om iemand wat troost en liefde te sturen met deze kaars.

  € 1,75
Sorteer op
per pagina
© 2020 - 2021 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel