Sorteer op
  • Kaart Jayme
    Kaart Jayme

    Verjaardagskaart "Jayme" Deze kaarten worden verkocht voor Stichting Tema Jayme 2020. De hele opbrengst gaat naar deze Stichting.

    € 2,00
Sorteer op

Juni '22

Wat een enorm verdrietig nieuws toen we het nieuws konden lezen dat Jayme vol liefde is gegaan en dat hij op 16 juni 2022 is overleden. Veel te vroeg en veel te jong. Door de ogen van Arwen, liet zij ons zien hoe Jayme de wereld zag. Hoe hij schilderde, hoe hij mee naar buiten ging maar ook hoe moeilijk alles was.

Ik ga overleggen met de moeder van Jayme wat ik zal doen met de Jayme verjaardagskaarten die opgestuurd kunnen worden naar ieder lief en speciaal kind dat jarig is. Het zijn namelijk kaarten die we speciaal hebben gedrukt voor Jayme. Zodra ik hier meer over weet, zal ik het hier vermelden. Voor nu hebben ze denk ik rust nodig en zullen ze druk bezig zijn met het regelen van een mooi en liefdevol afscheid voor Jayme.  

 Mei '20

Jayme hebben de meesten in Nederland leren kennen als de 1 jarige jongen die SMA type 1 bleek te hebben. Hij had een enorm bedrag nodig van 1.8 miljoen euro voor een levensreddend medicijn. Uiteindelijk is het gelukt om al het geld bij elkaar te verzamelen. Ook Kleine Vlindervoetjes hielp mee en verkocht enorm veel kaarten waardoor ik namens jullie een heel mooi bedrag over heb kunnen maken.  

Nog steeds verkoop ik de Jayme kaarten.  Het zijn heel lieve kaarten die opgestuurd kunnen worden voor een verjaardag van een kind. De ouders van Jayme sparen geld bij elkaar voor een rolstoelbus. De laatste kaarten die ik heb liggen, kunnen nog steeds besteld worden. Ik doneer het geld dan aan de ouders van Jayme. Van de week (april 2022) maakte Arwen bekend dat ze gaat stoppen met Stichting Jayme. Dit omdat het kostbare medicijn gelukkig vergoed gaat worden voor baby's die geboren worden met SMA type 1. 

Kleine Vlindervoetjes wil haar steentje bijdragen en hoopt nog mooie verjaardagskaarten te kunnen verkopen zodat ik nog wat kan betekenen in het sparen van het geld voor een rolstoelbus. 

 

© 2020 - 2023 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel