Sorteer op
  • Kaart Jayme
    Kaart Jayme

    Verjaardagskaart "Jayme" Deze kaarten worden verkocht voor Stichting Tema Jayme 2020. De hele opbrengst gaat naar deze Stichting.

    € 2,00
Sorteer op

Jayme hebben de meesten in Nederland leren kennen als de 1 jarige jongen die SMA type 1 bleek te hebben. Hij had een enorm bedrag nodig van 1.8 miljoen euro voor een levensreddend medicijn. Uiteindelijk is het gelukt om al het geld bij elkaar te verzamelen. Ook Kleine Vlindervoetjes hielp mee en verkocht enorm veel kaarten waardoor ik een bedrag over heb kunnen maken van €675 

Nog steeds verkoop ik de Jayme kaarten.  Het zijn heel lieve kaarten die opgestuurd kunnen worden voor een verjaardag van een kind. De ouders van Jayme sparen geld bij elkaar voor een rolstoelbus. De laatste kaarten die ik heb liggen, kunnen nog steeds besteld worden. Ik doneer het geld dan aan de ouders van Jayme. Van de week (april 2022) maakte Arwen bekend dat ze gaat stoppen met Stichting Jayme. Dit omdat het kostbare medicijn gelukkig vergoed gaat worden voor baby's die geboren worden met SMA type 1. 

Kleine Vlindervoetjes wil haar steentje bijdragen en hoopt nog mooie verjaardagskaarten te kunnen verkopen zodat ik nog wat kan betekenen in het sparen van het geld voor een rolstoelbus. 

 

© 2020 - 2022 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel