Jaardag

 

 

Jaardag vieren of geboortedag herdenken

Een jaardag vieren? De geboortedag herdenken van je overleden kind(eren)? Ga je het wel of niet vieren? Ik twijfelde zelf ook en wist steeds maar niet wat we zouden doen op de dag dat Mees* eigenlijk 1 jaar zou worden. De jaardag van Mees* en de verjaardag van Noud. Bestel je dan wel of niet cupcake prikkers 1 jaar, of 2 jaar en volgend jaar als hij 3 jaar zou moeten worden. Tot ik allerlei producten voor een jaardag vond om er liefdevol bij stil te staan. Een geboortedag herdenken kan ook echt heel liefdevol en speciaal. Deze producten laat ik hier zien onder de categorie jaardag. 

Onder dit gedeelte van de website, vind je verschillende jaardag kaarten als sterrenkind(eren) binnenkort jarig zou zijn geweest. Veel ouders vinden het heel fijn om deze dag een kaart te ontvangen of bestellen. Het is ontzettend fijn als je post krijgt en dat dit een speciale kaart is waarin gedacht wordt aan de geboortedag van het sterrenkind(eren). Deze kinderen blijven er altijd bij horen.  

Jaardag producten

De geboortedag herdenken van het overleden kind kan op allerlei manieren. Naast de jaardag kaarten kan je ook verschillende liefdevolle jaardag producten bestellen. Denk aan mini kaarsjes voor een jaardag taart. Er zijn 6 verschillende soorten: sterretjes, wolken en sterretjes, regenboog en bloemetjes, flamingo's, gouden hartjes met zwanen. Ook heb ik prachtige en passende bekers, borden en servetten om op een liefdevolle manier stil te staan op deze dag. Zo zijn er bijvoorbeeld maan bordjes, sterren bordjes, wolken servetten. Ook kan je hier confetti kanonnen bestellen met witte vlinders, gouden of zilveren sterretjes, rode, rosé of gouden hartjes en verschillende soorten sterren slingers. Het laatste dat ik wil laten weten, zijn de verschillende soorten ballonnen zoals ballonnen met hartjes, vlinders, sterretjes. Ballonnen in de vorm van een hart. Voor een jaardag zijn er ook prachtige folieballonnen te bestellen (eventueel gevuld met helium) zoals sterren, maan, regenboog of een hart ballon. Cupcake prikkers 1 jaar voor de eerste jaardag. 

Andere liefdevolle troostproducten

In de kaart zou je bijvoorbeeld een prachtige vlinder mee kunnen sturen. Dat is bijzonder. De ouders maken bijvoorbeeld op een jaardag, de kaart open en er dwarrelt een vlinder(s) naar beneden. De geboortedag herdenken op een speciale manier is dit zeker.

Ook vind je in de webshop troost cadeaus die met een kaart meegestuurd kunnen worden. Zo zijn er lieve kleine sterretjes om neer te zetten, verschillende ballonnen voor een jaardag, sterren kaarsjes of gedichten op posterformaat.  Deze gedichten kunnen besteld worden met een kaarthouder. Met de prachtige kleine mini sterren erbij, ontvang je een prachtig en liefdevol troostpakket. De geboortedag herdenken kan op veel verschillende manieren. 

Herdenking verjaardag overleden kind

Het herdenken van de geboortedag/verjaardag van een overleden kind(eren) is bedoeld voor de ouders van de overleden baby's en/of kinderen. We noemen deze dag ook wel een jaardag. Een geboortedag herdenken omdat er zoveel liefde is. Naast al het verdriet, naast de leegte en het gemis, is het echt heel fijn om alle liefde die je iedere dag nog voelt, om te kunnen zetten in iets speciaals. Een geboortedag herdenken omdat je ze mist én omdat je nog zoveel liefde voelt. Zeker op zo'n moeilijke dag als een jaardag.   

Heb je nog een vraag? Stuur me gerust een bericht, mail of whatsappje. 

Lieve groeten, Carolien

Sorteer op
Sorteer op
© 2020 - 2021 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel