Troost & kus door de brievenbus

Wil je iemand een lief kado sturen en een kus door de brievenbus? Stuur dan een gevulde brievenbusdoos met een troost cadeau en een passende kaart

Wat past er allemaal in een brievenbusdoosje?
Alle kaarten, stickers, ballonnen, folieballonnen, minikaarsjes, troostvlinders, troostarmbandjes, slingers en alle sterrenkleertjes. 

Zolang je bij verzendkosten €3,95 ziet staan, weet je zeker dat alles in het troostpakketje past.
Grotere producten naar iemand anders versturen kan natuurlijk ook, alleen worden de verzendkosten dan €5,95 (postpakket). Als je heel veel troostkado's bestelt, kan het zijn dat het niet meer in een brievenbusdoos past en het in een postpakket verzonden moet worden.

Handgeschreven kaart:
Natuurlijk kan hier een mooie kaart bij die jij hebt uitgezocht. Eventueel kan ik jouw tekst op de kaart schrijven. Geef dit even aan in het opmerkingenveld aan het einde bij betaling. Kom je er niet uit? Stuur me gerust een bericht. 

Kadopapier:
Elk kado in de brievenbusdoos wordt mooi ingepakt. 

Versturen naar een ander adres:
Je kan de troost kado's naar een ander adres laten sturen door mij. Natuurlijk kan je het ook voor jezelf bestellen. Ik verstuur het in een brievenbusdoos en zal alles inpakken in prachtig kadopapier. Zo kan jij op afstand iemand troost en een kus door de brievenbus bezorgen. 

Volg ons

 Facebook 

 Instagram

Uit het gastenboek

Lieve Carolien,

Ontzettend bedankt voor de bestelling en heel lief dat je er een extra ballon bij in hebt gedaan. Voor Sylvan zijn geboortedag hebben we nu een mooie versiering om het toch een beetje feestelijk te kunnen maken. De bestelling was al heel snel binnen en allemaal heel liefdevol ingepakt.
Wat een prachtige website en mooie producten heb je erop staan. Ik zal zeker vaker bestellen!

© 2020 - 2021 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel