Kleine Vlindervoetjes

& de zomervakantie:

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een webshop waar je liefdevolle producten vindt voor troost, afscheid en jaardag. Klik op de foto om naar de liefdevolle producten te gaan over troost, afscheid of jaardag.

             

Troostcirkels 

Er zijn ook troostcirkels te bestellen. Dit zijn muurcirkels die je binnen en buiten op kan hangen. Wil je de muurcirkels liever neerzetten? Dat kan. Je kan er houten houders bij bestellen waar je de cirkel in zet. Klik op de foto om naar de pagina te gaan met alle troostcirkels. 

Troostsets

Je kan iemand een troostset opsturen dat in een brievenbusdoos past waardoor de verzendkosten lager zijn en er zijn ook grotere troostsets op te sturen zoals een kaarshouders met een kaars, kaart met kaarthouder, sterretjes in je hart en een troostvlinder. Je mag dan zelf een kaart kiezen die jij mooi vindt en ook de kaars en vlinder mag je zelf kiezen. Zo wordt het helemaal jouw samengestelde troostset. Klik op de foto om naar de pagina te gaan met de verschillende sets. 

Sorteer op
per pagina
 • Kaart "de liefde & de leegte"
 • Naar keuze

  Troost set groot
  Troost set groot

  Zoek je een liefdevol cadeau om te geven/opsturen naar ouders van een overleden kind? Deze troostset bestaat uit een kaars, kaart, vlinder, kaarshouder met droogbloem, houten kaarthouder, 2 sterretjes in de vorm van een hart en

  € 17,49
 • Sterretjes in je hart
  Sterretjes in je hart

  Alle sterrenkinderen die er niet meer zijn, zitten in ons hart. Er is een grote leegte, maar ook een liefde voor altijd. Deze sterretjes in de vorm van een hart, symboliseren heel mooi wat ik hiermee bedoel. Sterretjes in ons hart

  € 2,99
 • Transparante ballonnen met witte vinders (6st)
  Transparante ballonnen met witte vinders (6st)

  Deze extra stevige ballonnen kunnen evt ook gevuld worden met helium. Het zijn 6 witte ballonnen met daarop witte vlinders. Heel lief en passend bij een afscheid of een jaardag van een sterrenkind(eren).

  € 2,99
 • Jaardagkaart (groot) sterrenkind
  Jaardagkaart (groot) sterrenkind

  Een kaart om te sturen voor de jaardag van een sterrenkind.

  € 2,95
 • Naar keuze

  Troost set middel
  Troost set middel

  Een troost kaart, folieballon ster of hart, mini kaarsjes, een kaarthouder en een hartje om op te sturen als een troost cadeau naar iemand anders of om te bestellen voor bijvoorbeeld de jaardag van je sterrenkind(eren).

  € 9,95
 • Mini-kaarsjes sterren
  Mini-kaarsjes sterren

  Deze kaarsjes zijn ontzettend mooi om te gebruiken bij een jaardag of bijvoorbeeld bij een afscheidsdienst. In de verpakking zitten 5 kaarsjes.

  € 3,99
 • Folieballon blauwe ster 48cm
  Folieballon blauwe ster 48cm

  Als er een afscheid is, is het heel erg liefdevol als er een folieballon is in de vorm van een ster. Ze zijn te bestellen met helium erin, maar je kan het ook zelf vullen. Ook worden deze ballonnen besteld voor een jaardag.

  € 1,49
 • Troostkaart 'jullie horen er altijd bij'
  Troostkaart 'jullie horen er altijd bij'

  Een troostkaart voor een sterrenmeerling met als tekst 'jullie horen er altijd bij'. Deze kaart is namelijk zalmkleurig heeft twee zalmkleurige vlindertjes. Er is ook een kaart met twee blauwe vlinders of met een blauw en roze.

  € 2,95
 • Naar keuze

  Troost set klein
  Troost set klein

  Een liefdevolle troostset met een aantal troost producten om op te sturen als een troost cadeau of om te bestellen voor bijvoorbeeld de jaardag van je sterrenkind(eren).

  € 6,95
 • Cupcake bakjes perzik met gouden sterren voor een jaardag
  Cupcake bakjes perzik met gouden sterren voor een jaardag

  Wil je iets anders dan een jaardagtaart? Dan zijn deze perzikkleurige cupcakewrappers zijn heel erg mooi en passend bij een jaardag van een sterrenkind(eren).

  € 2,99
 • Jaardagkaart "cupcake"
  Jaardagkaart "cupcake"

  Jaardagkaart "cupcake" voor een jaardag van een sterrenkind. Deze kaart is heel mooi te combineren met de kleine sterrenkaarsjes.

  € 2,75
Sorteer op
per pagina
© 2020 - 2021 Kleine Vlindervoetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel